TurkNet vs Millenicom vs NetSpeed

inscrib

Kilopat
Merhabalar, VDSL altyapım bulunmakta ve mevcut taahhütlü aboneliğim bitecek. Taahhütsüz bir ISS istediğim için başlıkta belirttiğim üç seçeneğim var. Altyapı sorgulamasında 82 Mbps'ye kadar desteklediğini görüyorum. Hat değerlerimi de buraya bırakacağım. En uygun ISS'yi bulmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• dsl.jpg
    dsl.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence TürkNet tercih et. Kullanıyorum gayet memnunum.

Merhabalar, VDSL altyapım bulunmakta ve mevcut taahhütlü aboneliğim bitecek. Taahhütsüz bir ISS istediğim için başlıkta belirttiğim üç seçeneğim var. Altyapı sorgulamasında 82 Mbps'ye kadar desteklediğini görüyorum. Hat değerlerimi de buraya bırakacağım. En uygun ISS'yi bulmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ben TürkNet'ten Millenicom'a geçtim ve memnunum. TürkNet'te müşteri hizmetleri bulunmadığı için, ancak destek talebi oluşturuyordum ve onlar bana dönüş yapıyorlardı. Tabi bu da kullanıcıların istemediği bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölgene göre en iyi interneti tercih etmeni tavsiye ederim hepsi aynıysa türknet'i tercih edebilirsin. Destek talebi oluşturduğumda 24 saat içerisinde geri dönüş yapıyorlar bana.

Türknet 5. yıl sıfır şikayet denemenizi öneririm.
Not: Ayrıca müşteri hizmetleri yok diyen hala anlamakta kıtlık çeken arkadaşlar var onlara da bilgi vermiş olayım. Sizin aradığınız müşteri hizmetleri hiç bir şey yapmıyor, sadece "tamam beyefendi şikayetinizi saha ekiplerine ulaştırıyorum, 48 saat içerisinde size geri dönüş sağlanacak" demekten başka. Türknetin uygulamanı indiriyorsun. Belirli başlıklar altında hangisi sana uygunsa o başlığın altında arıza kaydını kendin oluşturuyorsun. Her seferinde 48 içerisinde uygulama ve mail üzerinden bilgi verilip ayrıca aranıyorsun.

Son düzenleme:
Alt yapın sağlamsa her firma iyidir. Bir sorun yaşamazsın.

Ama ek olarak benim de alt yapım 82 yazıyordu TurkNet'e geçtim 100 tamamını alabiliyordum. Bu aralar alamıyorum ama yine de bende memnunum. Arıza kaydı açtığımı hatırlamıyorum. Alt yapım biraz iyi sanırım.

Denemek istiyorum aslında Türknet'i. Beni düşündüren tek nokta var o da müşteri hizmetleri.
Not: Ayrıca müşteri hizmetleri yok diyen hala anlamakta kıtlık çeken arkadaşlar var onlara da bilgi vermiş olayın. Sizin aradığınız müşteri hizmetleri hiç bir şey yapmıyor, sadece "tamam beyefendi şikayetinizi saha ekiplerine ulaştırıyorum, 48 saat içerisinde size geri dönüş sağlanacak" demekten başka. Türknetin uygulamanı indiriyorsun. Belirli başlıklar altında hangisi sana uygunsa o başlığın altında arıza kaydını kendin oluşturuyorsun. Her seferinde 48 içerisinde uygulama ve mail üzerinden bilgi verilip ayrıca aranıyorsun.
Daha sonradan düzenledim görmedin büyük ihtimal ile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı