TurkNet vs Millenicom

Merhabalar, eve internet alacağım hangisini önerirsiniz? Daha önceden TurkNet kullandım kalitesini biliyorum ama şöyle bir durum var. Millenicom aynı fiyata bana 100Mbps download/8mbps upload veriyor. TurkNet 45/8'e kadar. Ama ping, müşteri hizmetleri vs nasıldır kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@siriius arkadaşın da dediği gibi bir yanlışlık olması lazım hocam milleni com size o hızı verebiliyorsa TurkNet te verir hocam. Tekrar sitesinden bir kontrol edin isterseniz.

Birfiil 2016’dan beri Türknet kullanıyorum hiçbir memnuniyetsizliğim olmadı. Yaşadığım yerle alakalıdır belki bilmiyorum ama müşteri hizmetlerine hiç ihtiyacım olmadı. Önce taahhütsüz ve en yüksek AKN’ye sahip oldukları için seçmiştim. Sonra zaten AKN’yi kaldırdılar. Sonra da hız limitlerini kaldırıp sabit fiyat verdiler. Bulunduğunuz yere göre de hizmet değişebilir ama Türknet kullanıcısı olarak memnun olduğumu söyleyibilirim.

Merhabalar, eve internet alacağım hangisini önerirsiniz? Daha önceden TurkNet kullandım kalitesini biliyorum ama şöyle bir durum var. Millenicom aynı fiyata bana 100Mbps download/8mbps upload veriyor. TurkNet 45/8'e kadar. Ama ping, müşteri hizmetleri vs nasıldır kullanan var mı?

Forumda müşteri hizmetleri var. TurkNet der susarım.

Nasıl oluyor ya o iş? Olmaz öyle saçma şey yanlışlık var TurkNet'in sitesine girip altyapı sorgulaması yapabilir misiniz?

Forumda müşteri hizmetleri var. TurkNet der susarım.

Evet özellikle Ali Bey çok ilgili.

Arkadaşın hız ile alakalı durumunun tersi de bende var bende de TurkNet 85 Mbps alabilirsin diyor ve o hıza yakın hızı veriyor da ama Millenicom 45Mbps verebiliriz diyor bu fark neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

İkisinden de farklı hızlar almanız çok saçma. İkisinde de TürkTelekom altyapısından faydalanacaksınız. Ortada bir yanlışlık var bence.
Türknet bana 100tl lik pakette 45mbps/8e kadar diyor. Millenicom 100mbps/8 olanı 100tl ye veriyor. Bi alt paketi 50mbpslik olan 90tl mi ne.
Yani türknete ekstra 10tl farkı verirsem 100e kadar veya daha fazlasına çıkabiliyorum.

Türknet bana 100tl lik pakette 45mbps/8e kadar diyor. Millenicom 100mbps/8 olanı 100tl ye veriyor. Bi alt paketi 50mbpslik olan 90tl mi ne.
Yani türknete ekstra 10tl farkı verirsem 100e kadar veya daha fazlasına çıkabiliyorum.
Hocam Türknet'de bu bahsettiğiniz durum eskiden paketler ayrı ayrı satılırken vardı.

35 Mbit veriliyordu 85 TL'ye , 10 TL fark ile 75/100 Mbit'e kadar hizmet sunuluyordu.

Şimdi ise tüm paketler 100 Mbit'e kadar 99 TL şeklinde satılıyor.

Size şöyle bir sorum olacak. Bölgenizde Superonline altyapısı var mı? Belki bu yüzden Millenicom Türk Telekom'un sorgulamasını geçip Superonline üzerinden sorgulama yapıyor olabilir.

Altyapı Sorgulama -> SoL altyapısı için
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. -> TT altyapısı için

Ayrı ayrı sorgulama yapıp ekran görüntüsü atabilir misiniz? Buna bağlı olarak alabileceğiniz hizmetler hakkında yorum yapabiliriz. Benim tahminim 55-60 Mbit arası hizmet veriyor olarak gözükecek Göknet üzerinde. Bu sebeple de Türknet size maksimum 50 Mbit verebiliriz diyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı