TurkNet vs NetSpeed vs Millenicom

Merhaba, yarın Türk Telekom taahhütüm bitiyor. Bu üç ISS arasında kaldım. Önceki konuları okudum ama tam bir karara varamadım. Hat değerlerime nereden bakıyorum bilmiyorum ama altyapım 35 Mbps VDSL destekliyor galiba. Ayrıca NetSpeed üzerinden baktığımda santral mesafesine 560 metre gibi bir şey diyor. Yardımcı olur musunuz?

Bir göz atın.

Merhaba, yarın Türk Telekom taahhütüm bitiyor. Bu üç ISS arasında kaldım. Önceki konuları okudum ama tam bir karara varamadım. Hat değerlerime nereden bakıyorum bilmiyorum ama altyapım 35 Mbps VDSL destekliyor galiba. Ayrıca NetSpeed üzerinden baktığımda santral mesafesine 560 metre gibi bir şey diyor. Yardımcı olur musunuz?

Buradan hat değerlerinize bakıp atarsanız daha rahat yardımcı oluruz.

Buradan hat değerlerinize bakıp atarsanız daha rahat yardımcı oluruz.
Hocam bu mu acaba anlamadım ki. Şuanda 16 mbps ADSL kullanıyorum ama altyapı sorguladığımda 35 mbps VDSL çıkıyor.
Bir göz atın.
Hocam altyapımın ne olduğuna ve iyi olup olmadığına nasıl karar vereceğim anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 1621444235469.png
    1621444235469.png
    32,5 KB · Görüntüleme: 38
Hocam bu mu acaba anlamadım ki. Şuanda 16 mbps ADSL kullanıyorum ama altyapı sorguladığımda 35 mbps VDSL çıkıyor.

Hocam altyapımın ne olduğuna ve iyi olup olmadığına nasıl karar vereceğim anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Hocam burada ADSL altyapının bilgileri yazıyor net bir şey anlaşılamaz bence. Yan dairenizde falan VDSL varsa atsanız iyi olur.

Bağlantı sürecinde aşırı sancılı bir dönem geçirsem de "altyapım iyi olduğu için" Millenicom'dan memnunum. Ayrıca 70 TL taahhütlü 12 ay aldım ucuz olması sebebiyle. Bakın "altyapım iyi olduğu için" diyorum. Çünkü bütün TT altyapısından hizmet alabileceğim ISS'leri kullandım, aşağı yukarı aynı hizmeti aldım fakat fiyatı sebebiyle Millenicom'a geçtim. Aralarından önereceğim yok. Comnet almanız daha iyi olur. Ben aldığım zaman indirimleri yoktu yoksa kesinlikle alırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı