TurkNet vs NetSpeed

NetSpeed tabii ki. Turkcell de dünya kadar para ödeyip alacağınız hızı NetSpeed'de daha uygun fiyata alıyorsunuz. Altyapınız varsa Turknet öneririm. İkisi arasından NetSpeed öneririm.
Altyapı TT fiber internetten memnunum zaten sadece fiyatları aşırı yüksek olduğu için değişme kararı aldım örnek verecek olursam Türkiye suncularında oyun oynadığım zaman 7-11 Ms alıyorum bu yabancı sunucularda maksimum 52 oluyor şimdi haliyle ben ISS değiştirdiğim zaman ortalama aynı ping değerlerinimi alacağım yoksa artacak mı?
TT'den memnunsanız kesinlikle Turknet öneriyorum.

Turknet yapa varsa ve santrale yakınsanız onu tercih edin. Aksi halde Netspeed gayet güzel ne ping nede başka bir sorun yaşamadım bazen ara sıra kesinti oluyordu son zamanlarda hiç kesilmiyor. Fiyat olarak daha uygun (arkadaşını getir kodunu kullanırsanız 1 yıl indirimli kullanabilirsiniz) onun haricinde ikisi güzel firmalar. Netspeed müşteri hizmetleri olması +1 puan olarak değerlendirebilirsiniz. Superonline eğer kendi fiber altyapısı yoksa hiç bir anlamı yok ve çok pahalı sakın bulaşmayın.

Altyapı TT fiber internetten memnunum zaten sadece fiyatları aşırı yüksek olduğu için değişme kararı aldım örnek verecek olursam Türkiye suncularında oyun oynadığım zaman 7-11 Ms alıyorum bu yabancı sunucularda maksimum 52 oluyor şimdi haliyle ben ISS değiştirdiğim zaman ortalama aynı ping değerlerinimi alacağım yoksa artacak mı?
Eve kadar fiber ise vodafone fiber 200 Mbit alırdım şahsen. Superonline pahalı Turknette ise 200 Mbit yok. 100/8 bana yeter diyorsan Turknet al. Arkadaşını getir kampanyası ile 1.5 ay ücretsiz kullanırsın.

Arkadaşlar güncel konu olması adına böyle bir başlık açtım. Eski başlıklar 1-2 sene öncesine dayanıyor.
Ben TT kullanıcısıyım gayet memnunum aslında bu zamana kadar hiçbir ping yükselmesi hat kesintisi vs yaşamadım yani çok fazla miktarda yaşamadım fakat TT'nin fiyatları artık makul fiyatlarda değil maalesef bende ISS değiştirme kararındayım hangi ISS'i önerirsiniz?

TurkNet ve NetSpeed kullananlar olduysa aranızda + ve - yönleriyle karşılaştırmanız hem benim için hem de ileride ISS değiştirecek arkadaşlar için güncel bir bilgi olur.

TurkNet tavsiye ederim.

Eve kadar fiber ise Vodafone fiber 200 Mbit alırdım şahsen. Superonline pahalı TurkNet'te ise 200 Mbit yok. 100/8 bana yeter diyorsan TurkNet al. Arkadaşını getir kampanyası ile 1.5 ay ücretsiz kullanırsın.

TT ile eve kadar GPON kurulumlu fiber kullanıyorum Vodafone 200 MB paketide uygun geldi açıkçası. Vodafone Net'mi kullanıyorsunuz ping değerleri nasıl? Çok kesinti oluyor mu? Ben ISS değiştireceğim fakat TT'den daha kötü ping değeri ve bolca kesintili bir ISS'e taşımayı da istemem. TT ile ping değerlerim gayet cezbedici ve 0 kesinti.

TT ile eve kadar GPON kurulumlu fiber kullanıyorum Vodafone 200 MB paketide uygun geldi açıkçası. Vodafone Net'mi kullanıyorsunuz ping değerleri nasıl? Çok kesinti oluyor mu? Ben ISS değiştireceğim fakat TT'den daha kötü ping değeri ve bolca kesintili bir ISS'e taşımayı da istemem. TT ile ping değerlerim gayet cezbedici ve 0 kesinti.
TT altyapısı olması nedeniyle bir fark olmamalı ancak bazıları TT'nin diğer ISP firmalarından müşteri çalmak için ping artırma ve hız düşürme yaptığını söylüyor. Pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Altyapıda bir sorun olursa TT'de daha hızlı çözerler o ayrı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı