TurkNet vs Netspeed

beshN

Hectopat
Katılım
1 Mart 2021
Mesajlar
309
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Birkaç gün içerisinde yeni internete geçeceğim. Modemim yok. TurkNet adresimde 50Mbps, Netspeed ise 59Mbps veriyor. Türk Telekom'dan geçiş yapacağım. Adresimde VDSL altyapısı bulunuyor. Hangisini önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'in 2 güzel avantajı mevcut,

  1. Yüksek kalitede yani 75-100Mbpsn indirme hız ala bilenler için fiyatları çok ideal.
  2. Arkadaşını getir kampanyası sayesinde 4 ay ücretsiz kullandım.
Kötü yanlarına gelecek olursak
  1. Eğer evinizde ya da dairenizde bir hat çekili değilse, gelen ekipleri kurulum ücretini almayı biliyorlar; "Biz kablo çekmeyiz" şeklinde cevap verip, bir modemi fişe takmaya 108 TL alıyorlar.
  2. Bir arıza kaydı oluşturduğumda hat kontrolü için Türk Telekom ekiplerini bölgeye yönlendirip, arıza notunda "hiçbir sorun algılanmadı müşteri kaynaklıdır" şeklinde notunu bana yönlendiriyorlar.
Eğer alt yapınızda ve binanızda herhangi bir sorun yok ise TurkNet yüksek hızlarda uygun fiyatlı oluyor düşük bir alt yapınız varsa daha uyguna veren firmalara yönelin derim.
Ben 2 Yıl Türk Telekom kullandım, hattımda bir sorun olmadığı kanaatine varınca TurkNet'e geçtim.
Türk Telekom 35Mbps indirme 8Mbps yükleme 200GB kota paketine 90TL ödüyordum.
TurkNet sınırsız 100Mpsn indirme 8Mbps yükleme paketine 99, 90TL ödüyorum.
Bence mantıklı.
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet alt yapınız sorgulayınız.(Fiyat Link de mevcut.)
TurkNet alt yapınızın desteklediği değerleri verebilir.
Alt yapının desteklediği Max değerleri veriyor. Tek paketi var.
Davet kodu: QPF400QL21RVT kullanarak Arkadaşını getir kampanyası ile 1 Ay siz, 1 Ay ben ücretsiz kullanım hakkı kazanacağız. (ilk faturanız ödedikten sonra geçerli oluyor yani evet 2. ay ücretsiz internet hakkınız olacak.)
 
Türknetten netspeed’e geçiş yaptım 6 - 7 ayı geçti sanırım. Türknette sürekli gece çalışma oluyordu, fiyatları da pahalanınca geçiş yaptım. Netspeed ile şu ana kadar olumsuz bir durum olmadı, daha önce bir kaç sene kullanmıştık başka bir şehirde orda da aynı sorunsuzdu.
 
Birkaç gün içerisinde yeni internete geçeceğim. Modemim yok. TurkNet adresimde 50Mbps, Netspeed ise 59Mbps veriyor. Türk Telekom'dan geçiş yapacağım. Adresimde VDSL altyapısı bulunuyor. Hangisini önerirsiniz?

Eğer internetle bir sorun yaşarsaniz TurkNet sizi süründürüyor bunu yaşadım ve internetimi değiştirdim Netspeed daha iyi bir tercih olur.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı