TurkNet vs Netspeed

Sirius3

Hectopat
Daha fazla  
Şu an milleni.com kullanıyorum ama hiç memnun değilim operatörü değiştirmek istiyorum. Sizce TurkNet mi Netspeed mi? Altyapıyı sorguladığım zaman VDSL altyapı olarak gözüküyor.

Şu an milleni.com kullanıyorum ama hiç memnun değilim operatörü değiştirmek istiyorum. Sizce TurkNet mi Netspeed mi? Altyapıyı sorguladığım zaman VDSL altyapı olarak gözüküyor.
Hız Sorgulamada 50-100 Mbps üstü çıkıyorsa Türknet derim fakat bu değerlerin altındaysa ve santral mesafeside uzaksa netspeed daha iyi olabilir benim daha 2.senem oluyor ama ilk senede baya uğraştırdılar modeminiz sıkıntılı yenisini alın dediler gittim sıfır modeme masraf ettim yine bişey diyemediler yani netspeede geçersen ve bağlantı hakkında sıkıntı yaşarsan muhattap alabileceğin bir müşteri hizmetleri var fakat onlarda işini yarım yamalak yapıyorlar sorunu tespit edemiyorlar türknet için alt yapısının olduğu yerlerde iyi yorumlar duydum ama taahütsüz olduğuna göre denemeden bilemezsiniz

Hız sorgulamada 50-100 Mbps üstü çıkıyorsa TurkNet derim fakat bu değerlerin altındaysa ve santral mesafeside uzaksa Netspeed daha iyi olabilir benim daha 2.senem oluyor ama ilk senede bayağı uğraştırdılar modeminiz sıkıntılı yenisini alın dediler gittim sıfır modeme masraf ettim yine bir şey diyemediler yani Netspeed'e geçersen ve bağlantı hakkında sıkıntı yaşarsan muhatap alabileceğin bir müşteri hizmetleri var fakat onlarda işini yarım yamalak yapıyorlar sorunu tespit edemiyorlar TurkNet için alt yapısının olduğu yerlerde iyi yorumlar duydum ama taahhütsüz olduğuna göre denemeden bilemezsiniz.

Taahhütsüz olduğu için ay ay deneyeceğiz bakalım. Millenciom ilk bağlattığımızdada sıkıntı çekmiştik zaten internet kablosunu camdan doğru alıyoruz.

6 aydır Netspeed kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. İlk kuruluma gelen yetkili de gayet ilgiliydi. 35Mbps kullanıyorum. Herhangi bir hız kesintisi de yaşamadım. Konum Denizli/Pamukkale. 6 ay sabit ücret garantisi vardı. 280 ödüyordum bu ay 350 gelecek. İptal sürecinde ise iptal formu ve kimlik fotokopisini mail olarak atmamı istediler birkaç güne iptal olacak. 300tl gibi bir de kurulum ücreti vardı.

1718386405628.png

TürkNet'e sıfırdan yeni başvuruda bulundum 1 hafta oldu hala bağlayamadılar. Telekomcu arkadaş geldi baktı paket olarak 100MBPS seçilmiş ama evine 100MBPS gelme ihtimali yok o yüzden ben bunu onaylayamam dedi. Başvuruyu telefondan yaptım, telekomcu arkadaş telefonda görüştüğün TürkNet personelinin hatası olduğunu söyledi onlar yüzünden bayramda internetsiz kaldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı