TurkNet vs Netspeed

Dywors

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Bu konunun fazla açıldığını biliyorum fakat her konuda farklı düşünceler var güncel bilgi almak istedim. Fiber altyapısı döşendi Osmaniye'de yaşıyorum çok yüksek hızlara gerek duymuyorum taşınmadan önce Steam'de yıllarca saniyede 4-5MB indirme hızı alıyordum bana yetiyordu. Sizce bu ikisinden hangisini seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hız olarak değilde ping olarak bakmanızı öneririm bu konulara.
Çünkü ikisinden de 100 MBPS alsanız büyük ihtimalle ikiside hemen hemen aynı değerleri verecek diye düşünüyorum. TürkNet öneririm ama.

Konumdan konuma verdikleri hizmet değişiyor, ben yaklaşık 3 yıl boyunca TurkNet kullandım. Kullandığım süre boyunca hiçbir sorun yaşamadım ve yaşadığım sorunları çok hızlı şekilde çözdüler. TurkNet önerebilirim o yüzden.

Konumdan konuma verdikleri hizmet değişiyor, ben yaklaşık 3 yıl boyunca TurkNet kullandım. Kullandığım süre boyunca hiçbir sorun yaşamadım ve yaşadığım sorunları çok hızlı şekilde çözdüler. TurkNet önerebilirim o yüzden.

Evet konumdan konuma göre değişebilir İstanbul'da yaşayıp Netspeed öneren görmedim

Hocam hız olarak değil de ping olarak bakmanızı öneririm bu konulara.
Çünkü ikisinden de 100 Mbps alsanız büyük ihtimalle ikisi de hemen hemen aynı değerleri verecek diye düşünüyorum. TurkNet öneririm ama.

Çok önceden yaptığım için hatırlamıyorum çok da anlamadığım konular, CS GTA 5 tarzı oyunlar oynarım yayın falan yapmıyorum.

Ben de turknet kullanıyorum ve şu an kampanyadan faydalanarak 1 yıllık ödeme yaptım. Daha uyguna geldi.

Turknet 50 mbps'de düşük hız veriyordu. Telefonla aradım ve 4.5 telefon hızı bile daha hızlı siz en yüksek hızı vermeyi tahahhüt ediyorsunuz dedim. Hızı olabilecek en yüksek seviyeye çıkardılar. Daha sonra evden taşınırken yeni evin alt yapısı 100 mbps destekliyordu. Ücretsiz modem verip hızlı şekilde taşıdılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı