TurkNet vs Netspeed

Ergosphere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, uzun süre boyunca yaptığım araştırmalar sonucunda 2025'te bağlatmak istediğim iki internet sağlayıcısı olan TurkNet ve Netspeed arasında kaldım. Fiyat olarak Netspeed sanki daha çok şey vadediyor gibi. Hangisini neden tercih etmeli veya etmemeliyim? Çok teşekkür ederim.

Merhaba herkese, uzun süre boyunca yaptığım araştırmalar sonucunda 2025'te bağlatmak istediğim iki internet sağlayıcısı olan TurkNet ve Netspeed arasında kaldım. Fiyat olarak Netspeed sanki daha çok şey vadediyor gibi. Hangisini neden tercih etmeli veya etmemeliyim? Çok teşekkür ederim.
Çok şey vaat ediyordan kastınız nedir? Altyapınız uygun mu? Modeminiz kaç mbps? Ben Türknetliyim altyapım müsait, kabloluyla 110 kablosuz 85 mbps alıyorum mesela.

TurkNet'i almanı tavsiye ederim altyapın ne kadar destekliyorsa o kadar hız alabilirsin herhangi bir paket kısıtlaman yok fiber altyapın varsa 100 kendi altyapısı varsa 1Gbps.

Denizli'de yaşamakta olup oturduğum ev biraz eski olduğundan dolayı maksimum 70 Mbps alıyorum fakat taşınma durumum var ileriki zamanlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı