TurkNet vs Netspeed

bahtsizpiyadee

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM: KINGSTON Beast, KF556C36BBE-16TR, 16GB, 5600Mhz, DDR5, CL36 x (2x16)
SSD: WD Green SN3000, WDS500G4G0E, 500GB, 5000/4000
SSD: Kingston 1TB NV2 NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD
Ekran Kartı: ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB
Anakart: ASUS PRIME B840-PLUS WI-FI
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D
Klavye: Aula F75 Wireless
Kulaklık: Logitech G435 Wireless
Mouse: Lamzu Atlantis V2 Wireless
Merhaba dostlar. Şu anda TürkNet kullanıyorum, aslında gayet de memnunum. Tek problem, son zamla beraber 700₺ olması. NetSpeed kullananlar gördüm. 100 Mbps interneti 330₺. Baktığınız zaman arada bayağı bir fark var. Ping değerlerinin vs. çok iyi olduğunu söyleyenler gördüm. Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan dostlarım yardımcı olabilir mi? TürkNet'ten NetSpeed'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Merhaba dostlar. Şu anda TurkNet kullanıyorum, aslında gayet de memnunum. Tek problem, son zamla beraber 700₺ olması. Netspeed kullananlar gördüm. 100 Mbps interneti 330₺. Baktığınız zaman arada bayağı bir fark var. Ping değerlerinin vs. çok iyi olduğunu söyleyenler gördüm. Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan dostlarım yardımcı olabilir mi? TurkNet'ten Netspeed'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Altyapı 100 Megabitse ve Netspeed aynı hizmeti 330 TL'ye veriyorsa sizin tarafınızda TurkNet'te kalmanın hiçbir mantığı yok.

Aşağıdaki bilgileri az önce Netspeed internet sitesinde 330TL'ye sunulan 100Mbps paket için fiyatlandırma detaylarından kopyaladım. Şimdi siz karar verin

''Fiber altyapı hizmetimizde, Vergiler dahil olmak üzere 1800 TL kurulum ve aktivasyon ücreti alınmaktadır. Fiber altyapı hizmetimiz kapsamında, vergiler dahil 1800 TL tutarında kurulum ve aktivasyon ücreti alınmaktadır. Bu tutar, isteğe bağlı olarak faturaya yansıtılarak 600 TL x 3 ay taksit ile ödenebilir. Ayrıca, aboneliğiniz süresince kullanmanız için tarafınıza bir fiber modem tahsis edilecek olup, teslimat sırasında tutanak düzenlenecektir.

Paket, taahhütsüz olarak sunulmakta olup yalnızca yeni başvuru yapan Netspeed müşterileri için geçerlidir. Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 649.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Mevcut Netspeed müşterileri, bu kampanyadan yararlanamaz.''

Aşağıdaki bilgileri az önce Netspeed internet sitesinde 330TL'ye sunulan 100Mbps paket için fiyatlandırma detaylarından kopyaladım. Şimdi siz karar verin

''Fiber altyapı hizmetimizde, Vergiler dahil olmak üzere 1800 TL kurulum ve aktivasyon ücreti alınmaktadır. Fiber altyapı hizmetimiz kapsamında, vergiler dahil 1800 TL tutarında kurulum ve aktivasyon ücreti alınmaktadır. Bu tutar, isteğe bağlı olarak faturaya yansıtılarak 600 TL x 3 ay taksit ile ödenebilir. Ayrıca, aboneliğiniz süresince kullanmanız için tarafınıza bir fiber modem tahsis edilecek olup, teslimat sırasında tutanak düzenlenecektir.

Paket, taahhütsüz olarak sunulmakta olup yalnızca yeni başvuru yapan Netspeed müşterileri için geçerlidir. Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 649.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Mevcut Netspeed müşterileri, bu kampanyadan yararlanamaz.''
Cevaplar için teşekkür ederim. Kampanya kısmını detaylı okumamıştım. Madem fiyatları aynıysa tamamen memnun olduğum firmadan çıkmanın bir anlamı yok. Tekrardan teşekkür ederim.

Cevaplar için teşekkür ederim. Kampanya kısmını detaylı okumamıştım. Madem fiyatları aynıysa tamamen memnun olduğum firmadan çıkmanın bir anlamı yok. Tekrardan teşekkür ederim.

Rica ederim. Ben de TurkNet kullanıyorum ve basit bir hesap yaptım. Netspeed 1800TL kurulum ücreti ve 4.aydan sonra 650TL fatura kesmeye başlıyor. 1 yıllık masrafı hesapladığımızda Netspeed aylık 720TL'ye denk geliyor. Yani TurkNet'deki düzenimizi bozmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı