Hocam 2 side degil.Altyapı 100 Mbps ve kapımda fiber var. İstanbul'da yaşıyorum. Hangisini önerirsiniz kötü? Yanları iyi yanları nelerdir? Altyapı TT.
Hocam 2 side degil.
Netspeed kullanıyorum ve öneririm.
Taahhut yok. Hem en uygun ISS hem musteri hizmetleri bilgili hem de internet hizmetleri kaliteli.
Fiber hizmetini 98 TL gibi bir fiyata alirsiniz. Davet kodu ile 12 ayligina 93TL oluyor.
Pinglere gelecek olursak Netspeed Türk Telekom yurt disi cikislarini kullandigi icin rakipleri TurkNet ve Superonline'den yurt disi kaynakli oyunlarda daha dusuk ping alirsiniz. Dusuk alma nedeniniz Superonline ve TurkNet'in kendi cikislarini kullanmasindan dolayi. En kaliteli cikis Türk Telekom cikisi. En kalitesizi ise Superonline cikisi.
Yurt icine gelecek olursak Netspeed ve TurkNet Türk Telekom cikislarini kullandigi icin hemen hemen ayni pingi alirsiniz ama Superonline yine kendi cikisini kullandigi icin Netspeed ve TurkNet'ten fazla ping alirsiniz.
Ben Netspeed 69 Mbps kullanıyorum ve 66-67 download 7.6 upload stabil sekilde aliyorum.
Netspeed hakkinda sorun varsa cevaplayabilirim.
Bahsettigim indirimden yararlanmak isterseniz kodu atabilirim.![]()
Turknet ve NetSpeed'in 2 side TT altyapi kullaniyor o yuzden ayni hizlari almaniz gerekiyor.Var, Netspeed de altyapı test yaptığım zaman 63Mbps çıkıyor bana verecekleri Max 63 ama TurkNet de falan yapınca 100Mbps çıkıyor o yüzden soğuk bakıyorum.
goknet.com.tr
TurkNet ve Netspeed'in 2 side TT altyapi kullaniyor o yuzden ayni hizlari almaniz gerekiyor.
Bu siteden sorgular misiniz?
Eger buradada 100 cikiyorsa Netspeed ile gorusun 100 Mbps fiberi verebilirler.![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
VDSL altyapi gorunuyor. Fiber yeni mi geldi binaniza?Böyle çıkıyor bir şey anlamadım burada.
Hayır baya oldu.VDSL altyapi gorunuyor. Fiber yeni mi geldi binaniza?
0 gozukuyor ama var yaziyor garip. Var yazdigina bakarak fiber baglanti saglanabilir. NetSpeed musteri hizmetleriyle gorusun altyapim fiber oldugu halde sorguda 63 mbps cikiyor diye bildirin hallederler.Hayır baya oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.