TurkNet vs TT

Netspeed'in 100 Mbps paketi (159 TL) alınıp 50-60 civarı hız alınabilir. En mantıklısı bu, ne taahhüt ne de 250 TL vermek gereksiz.

Netspeed'in 100 Mbps paketi (159 TL) alınıp 50-60 civarı hız alınabilir. En mantıklısı bu, ne taahhüt ne de 250 TL vermek gereksiz.

Evet doğru ama kurulum süreci nasıl.

@Kaanguc Ben bağlatırken 2-3 gün içinde TT'den adam gelip binaya kadar kontrol/kurulum yaptı. 1-2 günde de Netspeed'in adamı geldi ve internet gelmiş oldu. Yani max 1 hafta içinde bitiyor süreç ama TT'den gelen kişiye de bağlı biraz.

Hocam kontrol ve kurulum derken? Netspeed hakkında da yazdıklarına göre başka operatordan geçişte 2 günde hallediliyormuş geçiş süreci. Geçerken de 2 dakika kesim olduğunu belirtmişler. Ancak tabii ki fiber kablo vb takılması durumlarda kurulum gerekir.

Geçiş yapmadım ben. Sıfırdan internet bağlatmıştık. O yüzden öyle, yoksa sizin dediğiniz gibi tabii.

Ve arkadaşın interneti varmış şu an, onu unutmuşum pardon. Evet 1-2 günde Netspeed'e geçiş yapılmış olur.

Çözüm: Netspeed geçiş süreci Şunu da okuyabilirsiniz. @Kaanguc

Net Speed'in kurulumu sıkıntılımı bekletirlermı nasıl süreci.
1 günde kargo ulaştı.
2. günde ise kurulumu Türk Telekom ekibi gelip yaptı. Kurulumdan 15-20 dakika sonra da internet aktif hale geldi. Ben Fiber kullanıyorum. Vodafone Net'i kapatıp geçtim memnunum.

1 günde kargo ulaştı.
2. günde ise kurulumu Türk Telekom ekibi gelip yaptı. Kurulumdan 15-20 dakika sonra da internet aktif hale geldi. Ben fiber kullanıyorum. Vodafone Net'i kapatıp geçtim memnunum.

Fiber varsa genel olarak bir problem yaşamazsın hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…