Turknet vs TTNet vs Superonline

Türknet'in sunmuş olduğu vaatlere baktım da mükemmel. Şuan türktelekom kullanıyorum sözleşme 16 Mbps fakat maksimum 10 alıyorum. Upload 0.60[emoji24]. Fakat daha 1 seneden fazla taahhütüm var. Deli gibi para çıkartırlar şimdi iptal etsem.

Türknet gerçekten 16 Mbps verebilir mi? Tecrübesi olan var mı?
Ben süperonline kullanıyorum. Alt yapı olarak TTNET'in alt yapısı 16 MBPS sözleşme gücü. Aldığım hız 14-15 MBPS. Ancak internet kesilmesi oluyor. Bazen hemen geliyor bazen 3 saat sonra zaman hiç belli olmuyor.

Fiber destekliyorsa Superonline öneririm desteklemiyor ise tartışmasız TurkNet :D

GM 5 Plus d cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Aynen(y)

TürkTelekom/TTNet kullandım 2-3 defa bildiğin rezillik. Şu an TürkNet kullanıyorum,özgür iletişim paketi tarifesini ve çok memnunum.
Bro arkadaş türknet geçmiş internet bi gitmiş 1 hafta gelmemiş ttnet daha iyi dedi ne yapsam herkes başka birşey söylüyor

Türk Telekom'un 50GB AKN 16MBps hızında internetine 118₺ ödüyordum. Yaklaşık 3 haftadır TürkNet kullanıyorum. Aynı hızda kotasız olarak aldığım bu hizmete 60₺ ödüyorum. Türk Telekom'un o vaat ettiği fiber interneti 4 aydır bekledim daha doğrusu bekletildim. Tahmin ettiğiniz gibi sonuç yok. Türk Telekom'da laf var icraat yok. TürkNet'in verdiği hizmet Türk Telekom'un yanından dahî geçmez , geçemez. Geçmesi teklif dahî edilemez.

Size TürkNet hizmetinden yararlanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Umarım altyapınız destekliyordur. Buyrun; TürkNet Altyapı Sorgulama
Bro arkadaş türknet geçmiş internet bi gitmiş 1 hafta gelmemiş ttnet daha iyi dedi ne yapsam herkes başka birşey söylüyor türkneti bügün aradım sizin ev 35mbps hız çekiyor dedi sence ne yapsam fazla ikilemde kaldım​

75Mbps 150 gb AKN+ 1000 dakika her yöne konuşmalı ev telefonu 60 TL TürkNet kullanıyorum. Ne kesilme nede başka bir sıkıntı yok. Ayrıca taahhüt bozup TürkNet'e geçenlerin 120 Tl sini TürkNet karşılıyor.
Bro arkadaş türknet geçmiş internet bi gitmiş 1 hafta gelmemiş ttnet daha iyi dedi ne yapsam herkes başka birşey söylüyor istediğim zaman ttnet'den çıkabiliyorum​

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı