TurkNet vs TTNET

Bende öyle 3.yıl bitiyor TurkNet'te ama fiyat ve modem konusunda değişiklik yapmak istiyorum istemsizce.
@Cemalettinbayraktar detaylı bilgilerde kullanabiliniyor olarak belirtilmiş.

Bilemiyorum.
TurkNet'ten modem alıp devam etmek var.
Diğer yönde.
120-140 lira ya 35 hız ile modemli internet kullanmak var.

Bende öyle 3.yıl bitiyor TurkNet'te ama fiyat ve modem konusunda değişiklik yapmak istiyorum istemsizce.
Tabi herkes kendi isteğinde özgür sorun yok. Modem konusunda VDSL standart ama marka olarak ZyXEL ürünlerinden ben memnunum. Fiyatlar belki de diğer operatörlerde de değişiklik gösterebilecek zamanla bakalım. Hakkınızda hayırlısı.

Umarım 35 hız alırım modemde yanında 120 lira ile beraber

Taahhütlü bir internetle taahhütsüz bir interneti karşılaştırmak çok da mantıklı değil açıkçası.
TTNET kıyaslamaya bile girecek bir internet değil gerek hizmeti gerek fiyat performansı olsun.
TurkNet ise zam yapacağını belirtmişti ve müşteri temsilcisine aradığınız an ulaşamıyorsunuz.
Şu fiyat performans olarak en iyisi Netspeed gibi gözüküyor.

Umarım 35 hız alırım modemde yanında 120 lira ile beraber

Yalnız ben öyle anlamadım 120 TL 35 Mbps fiber hızında VDSL + 20 TL standart modem. Bence bu şekilde avantajlar kısmında indirimli modem yazıyor çünkü hocam.

TurkNet ve TTNET yolda karşılaşıyor adlı çalışmam:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…