TurkNet vs Türk Telekom

Mithril5

Megapat
İkamet ettiğim noktada TurkNet'in verebileceği hız sınırı bu arkadaşlar. Türk Telekom'dan aldığım hizmet 20 Mbps. VDSL kullanıyorum ve fiber altyapısı henüz gelmedi. Merak ettiğim nokta şu akşam belli saatlerde yoğunluktan TurkNet'te sorun yaşayanlar olmuş. Çoğunlukla Steam vs. gibi yerlerden oyun indiriyorum ve haliyle mümkün olan en kısa sürede inmesini istiyorum. TurkNet stabil midir? TTNET'te yeni taahhüdüm var ve bozup TurkNet'e geçebilirim. Tavsiye eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-12-29-21-55-20-415_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2021-12-29-21-55-20-415_com.opera.browser.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 62
İkamet ettiğim noktada TurkNet'in verebileceği hız sınırı bu arkadaşlar. Türk Telekom'dan aldığım hizmet 20 Mbps. VDSL kullanıyorum ve fiber altyapısı henüz gelmedi. Merak ettiğim nokta şu akşam belli saatlerde yoğunluktan TurkNet'te sorun yaşayanlar olmuş. Çoğunlukla Steam vs. gibi yerlerden oyun indiriyorum ve haliyle mümkün olan en kısa sürede inmesini istiyorum. TurkNet stabil midir? TTNET'te yeni taahhüdüm var ve bozup TurkNet'e geçebilirim. Tavsiye eder misiniz?

TurkNet'den şaşmayın derim ben de altyapım etkinleştirildiğinde alacağım. Türk Telekom rezalet.

Upload da TurkNet derim fakat download gibi işlemlerde tabii ki Türk Telekom ikisini de istemezsen Millenicom derim ikisini de çok iyi veriyor kullanıyorum şahsen ama çok fazla altyapı sorunu var sürekli bir düzletmeyle meşguller internetle yayın açarken aynı zamanda 10-15 GB oyunu hızlıca indirebilirsin Millenicom'la. Ama toplantıda iğrenç Millenicom.

Tabi ki fiber kullanmak isterim ama hem Türk telekom hem de Türknet tarafında bulunduğum konumda altyapı fibere destek vermiyor. Zamanla buna bir düzenleme, iyileştirme getirirler diye umuyorum. Türk Telekom gitgide pahalılaştı. Ayrıca 24 ay beni bağlaması da ayrı bir sorun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı