En kısa Türk Telekom bağlatıyor ama bence TurkNet daha iyi hız konusunda.İki üç gün önce binamıza fiber kutusu takıldı. 100Mbps fiber internet bağlatmak istiyorum. Kimden hizmet satın almalıyım? TurkNet mi Türk Telekom mu, hangisi en kısa sürede bağlar?
Bir kaç TürkNet kullanıcısı arkadaşım var, TürkNet başvuru esnası sırasında hemen ertesi gün modem kurulum ekibinin gelip kurduğunu söylüyor. Kuruluma gelen ekip TürkNet bağlatmak istesem TT ekibi mi oluyor yoksa TürkNet ekibi mi?En kısa Türk Telekom bağlatıyor ama bence TurkNet daha iyi hız konusunda.
Taşınma ihtimalimiz var, Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım ve her fiber altyapının 1000mbps desteklemediğini, şimdilik 100 mbps internet almamın daha faydalı olacağını söyledi. Sadece Türk Telekom mu TürkNet mi bağlatacağım onu bilmiyorum. Hangi firma daha çabuk kuruluma gelir? 1 ay daha beklemek istemiyorum.Turknet benim bildiğim Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Ancak bence Türknet daha iyi olur. Bir de 1000Mbps desteği varsa onu alın bence, 100Mbps var mı Türknet'te bilmiyorum. Türk Telekom'un avantajı taahhüt olması. Türknet'te yok ancak 12 ay sabit fiyatla alabiliyorsunuz. Fiber varsa Türknet daha iyi olur bence.
İki üç gün önce binamıza fiber kutusu takıldı. 100Mbps fiber internet bağlatmak istiyorum. Kimden hizmet satın almalıyım? TurkNet mi Türk Telekom mu, hangisi en kısa sürede bağlar?
TurkNet'in kendi altyapısı da var. GigaFiber ile hizmet veriyor normalde. Ama TT altyapısı üzerinden de +200TL farkla 1000Mbps verebiliyor.Turknet benim bildiğim Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Ancak bence Türknet daha iyi olur. Bir de 1000Mbps desteği varsa onu alın bence, 100Mbps var mı Türknet'te bilmiyorum. Türk Telekom'un avantajı taahhüt olması. Türknet'te yok ancak 12 ay sabit fiyatla alabiliyorsunuz. Fiber varsa Türknet daha iyi olur bence.
Açıkçası şöyle, bana hep Adres Hatası diyip modem kurulumuna gelmiyorlardı ve binamızda fiber kutusu yoktu. Şimdi Fiber kutusu kondu ve acaba türk telekom tekrar Adres hatası diyip modem kurmamaya devam eder mi ondan korkuyorum ve TürkNet düşünüyorum. TürkNet modem kurulumu için hangi ekip geliyor?İkisini de kullanmış birisi olarak söylüyorum. Aslında fiyat dışında pek farklılıkları yok. Kurulum olarak ortalama aynı günde kurarlar. Hız konusunda TurkNet bir tık daha iyi olabilir veya stabil internet konusunda. Fakat müşteri hizmetlerinden destek almak veya sorun giderme gibi konularda ikisi de aynı diye düşünüyorum. Kayıt olurken anında ulaşabildiğimiz müşteri hizmetlerine interneti bağladıktan sonra ulaşılması pek mümkün olmuyor. Ama gene de birini seçecek olursan TurkNet öneririm. Şu an bende onu kullanıyorum.
Türk telekom ekibi geliyor hocam türk telekom modemi kuruyorlar. Turk telekom'a bağlı altyapısı çünkü gigafiber hariç. Ama başvurduktan sonra 1-2 gün içinde hemen kuruyorlar genelde bende öyle olmuştu.Hangisi daha ucuzsa ona geçin bence hocam.Açıkçası şöyle, bana hep Adres Hatası diyip modem kurulumuna gelmiyorlardı ve binamızda fiber kutusu yoktu. Şimdi Fiber kutusu kondu ve acaba türk telekom tekrar Adres hatası diyip modem kurmamaya devam eder mi ondan korkuyorum ve TürkNet düşünüyorum. TürkNet modem kurulumu için hangi ekip geliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.