TurkNet vs. Vodafone

Makaleler
2
Yakın zamanda internet sağlayıcımı değiştireceğim ama karar veremedim. TurkNet (80 Mbps verebiliyor) veya Vodafone 50 Mbps paketlerinden birini düşünüyorum ve benim için önemli olan upload hızı. Hangi sağlayıcı bana daha iyi upload hızı sağlayabilir? Kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha yeni eve Vodafone aldım henüz gelip kurmadılar ama TürkNet kullanan bir yakınımın internetinden maç izleyeyim dedim ( internet hızı 24 Mbps gözüküyor ) 480P de bile takılma oldu yani. Bunun neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama gösterilen internet hızının 2-3 kat altını kullanıyormuş gibi oldum.

Hep söylerim evine gelecek interneti altyapın belirler. Altyapın ne kadar iyise o kadar iyi internet alırsın. Sana bu interneti satan firma altyapın kadar internet verir. Ama yine de söylemek isterim TürkNet kullanıyorum oldukça memnunum.

Yakın zamanda internet sağlayıcımı değiştireceğim ama karar veremedim. TürkNet (80 Mbps verebiliyor) veya Vodafone 50 Mbps paketlerinden birini düşünüyorum ve benim için önemli olan upload hızı. Hangi sağlayıcı bana daha iyi upload hızı sağlayabilir? Kullanan var mı?

TürkNet tavsiye ederim. 35 download 5.71 upload alıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı