Vodafone vs TurkNet

Mert Çakıreli

Hectopat
Yer
Tokat/Niksar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X / RTX 3060 Tİ / MSI B450 Gaming Plus / Corsair 2x8 3600 MHz Ram / Samsung 870 Evo 1tb 2.5 inch / NZXT 650W Bronze PSU / MSI MAG Forge 101M
Merhaba arkadaşlar ben 1 yıl 10 aydır Vodafone evde internet kullanıyorum. Ben bu süreçte 8Mbps internete 85 TL ödedim araştırdım TurkNet'te 35 Mbps 85 TL ve taahhüt bitince TurkNet'e geçmeye karar vermiştim. Bugün Vodafone'dan aradırlar ve şu an kullanmakta oldugunuz 8 Mbps'lik internet paketiniz 2 ay sonra 120 TL olacaktır dediler. Bende kapatmak istiyorum dedim. Biraz konuştuk işte Vodafone'da 35 Mbps internete 100 lira diyor. Ben Tokat/Niksar ilçesinde oturuyorum ve de ilçemizde TurkNet bayisi yok. TurkNet'ten alırsam ortalama 1,5 ayı bulacağını düşünüyorum gelip kurmalarının sizce Vodadone'da 100 TL'ye 35 Mbps kullanmaya devammı edeyim yoksa TurkNet'te 85 liraya 35 Mbps kullanayım?

Gelip kurmalarının 1.5 ay süreceğini sanmıyorum. Hizmet olarak bakıyorsanız; bakmayın. Hepsi aynı b*k. Hangisinin hızı ve fiyatı size uygun geliyorsa onu seçin.

Bu arada: TurkNet'de bir sıkıntı yaşarsan o 1.5 ay bekleme olayını yaşaman muhtemel. TürkNet'i ararsın, Türk Telekoma yönlendirir; Türk Telekomu ararsın, servis sağlayıcınızı arayın derler. 1.5 ay TürkNet'i değil, Türk Telekom ekiplerinin gelip sorununu çözmesini beklersin. TürkNet hizmet olarak daha bi b*k.

TurkNet tek geçerim Vodafone'ye karşı.

NetSpeed'e de bakabilirsiniz.

Fiber altyapı var ise @246941 hocamın geçtiği ComNet var 100₺'ye limitsiz 100Mbps'ye kadar hız sunuyorlar ama nasıldır bilemiyorum MiksakiTaro bilgilendirir o konuda.

Vede internet bağlantısında bazen sorunlar yaşadım Vodafone kullanıyor iken ama en fazla 1 haftada çözdüler. İlçemizde Türknet bayisi olmadıgı için bir bağlantı sorununda kaç haftada çözmeye gelirler sizce? Tecrübesi olanlardan yardım istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı