Turknet vs Vodafone

Naim ACAR

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba sizlere bir sorum olacak. Oturduğum yerde Turknet tarafından AKK'siz 35Mbps verilebileceği söylendi. Vodafone ile konuştuğumda 50 mbps 150GB AKK verilebileceği söylendi. Ayrıca TürkTelekom'a sorduğum zaman ise maximum 16 Mbps verebileceklerini söylediler. Ben genel olarak yayın video yükleme oyun indirme gibi şeyler yapmak istiyorum sizce hangisini seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her markanın kendi altyapısı olduğu için verdikleri hızlar değişebiliyor. Vodafone'den çoğu kişi şikayetçi. Eğer yayın ve video yükleme işleri yapacaksanız ben uydunet veya superonline'yi öneririm.

Türknet'i tavsiye ederim. Uydunet bazen Çok hesaplı kampanyalar yapabiliyor. Onlara da gözatabilirsiniz.

TürkNet Türk Telekom alt yapısı kullandığı icin iyi bir araştırma yap. Asağıda alt yapını sorgulaman için link bırakırım. Asıl soru Vodafone kendi alt yapısı mı yoksa oda mı Türk Telekom alt yapısı? Benim için upload pek önemli olmadığı için ben TürkNet'ten memnunum. Fakat upload 2 verecekleri için yayın için Vodafone sana o pakette 4 Mbps hız verecektir upload.
Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom

TürkNet Türk Telekom alt yapısı kullandığı icin iyi bir araştırma yap. Asağıda alt yapını sorgulaman için link bırakırım. Asıl soru Vodafone kendi alt yapısı mı yoksa oda mı Türk Telekom alt yapısı? Benim için upload pek önemli olmadığı için ben TürkNet'ten memnunum. Fakat upload 2 verecekleri için yayın için Vodafone sana o pakette 4 Mbps hız verecektir upload.
Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom
Valla biliyorsun benim sorunu,Vdsl'den Adsl'e geçirilmeden önce,Türk Net'ten 5mbs upload hızı alıyordum,bence her bölgeye göre degişiyor hızlar

Valla biliyorsun benim sorunu,Vdsl'den Adsl'e geçirilmeden önce,Türk Net'ten 5mbs upload hızı alıyordum,bence her bölgeye göre degişiyor hızlar
Sen YAPA'dasın ama. YAPA olanlara 4 veriliyor ama onlarda alamayanlar var o hızı. Arkadaşa WAE vereceği için upload 2 olacak.

Turnket ile Türk Telekom farklı şirketler. Başlıkta Turknet yazmışsınız. Alacağınız hız altyapınıza bağlıdır. VDSL varsa Turknet öneririm, kullanıyorum.

TürkTelekom ile Turknet'i karıştırmadım. Sadece TürkTelekomu arayıp sorduğum zaman bana max 16Mbps verebiliceklerini söylediler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı