TurkNet WoT ve BF1'de yüksek ping

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 24H2 / Windows Server 2025 Datacenter (To Go) x64 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. TurkNet VDSL kullanıyorum. Bugün ilk defa ciddi bir ping sorunu yaşamaya başladım. Amerika tabanlı sunucular üzerinden oynadığım oyunlarda hiçbir sorun yok. Ayrıca CS:GO gibi oyunlarda da sorun yok.

Fakat Battlefield 1 ve World of Tanks'te ping 400-600 ms seviyesinde geziyor. Hypixel'de ping değeri 140-150 ms, yani orada bir sorun yok (olması gereken değer zaten bu). CS:GO Frankfurt ise 53 ms. Fakat BF1'de 600 ms ping var. World of Tanks'te de yine 200 ms veya 600 ms ping var.

Sizde de böyle bir sorun var mı? Ayrıca eğer Türk Telekom gibi diğer sağlayıcıları kullanıyorsanız sizde bir aksilik var mı?

@TurkNet Destek Ayşegül

Merhaba arkadaşlar. TurkNet VDSL kullanıyorum. Bugün ilk defa ciddi bir ping sorunu yaşamaya başladım. Amerika tabanlı sunucular üzerinden oynadığım oyunlarda hiçbir sorun yok. Ayrıca CS:GO gibi oyunlarda da sorun yok.

Fakat Battlefield 1 ve World of Tanks'te ping 400-600 ms seviyesinde geziyor. Hypixel'de ping değeri 140-150 ms, yani orada bir sorun yok (olması gereken değer zaten bu). CS:GO Frankfurt ise 53 ms. Fakat BF1'de 600 ms ping var. World of Tanks'te de yine 200 ms veya 600 ms ping var.

Sizde de böyle bir sorun var mı? Ayrıca eğer Türk Telekom gibi diğer sağlayıcıları kullanıyorsanız sizde bir aksilik var mı?

@TurkNet Destek Ayşegül
Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili OİM üzerinden kayıt oluşturdunuz mu? Destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?

Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili OİM üzerinden kayıt oluşturdunuz mu? Destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?
Hayır, oluşturmadım henüz.

Ancak abone numaramı paylaşabilirim.
Abone no: 2990789.

Yaşadığınız sorun ile ilgili destek kaydı oluşturmanız halinde uzman ekiplerimiz hattınızın kontrolünü sağlayarak size detaylı bilgi iletecektir.
Şu anda sorun görünmüyor. World of Tanks'ta pingler normal seviyede. Ancak eğer akşam yine sorun çıkarsa arıza kaydı oluşturacağım.

Bende de aynı sorun var kanka hız testine soktuğumda bir sorun görmesem de oyun içi çok dengesiz bir 49 oluyor bir 150.
TurkNet mi sizinki de? Ayrıca statik IP var mı sizde?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı