Bu alandan yapmayacaksınız. WAN ayarlarından yaparsanız bütün evdeki cihazlar internete 8.8.8.8 DNS üzerinden çıkar onun dışında LAN ayarlarından da DNS ayarlayabilirsiniz.DNS ayarı yapmaya çalışıyorum fakat ana bilgisayar adı istiyor, istediğim şeyi giremiyorum tabii ki. İnternette de arattım fakat bir bilgiye ulaşamadım.
Eki Görüntüle 2327810
Eki Görüntüle 2327812
Alttaki alana 8.8.8.8 yazacağım fakat bu üstteki alana ne yazacağım?
Bu alandan yapmayacaksınız. WAN ayarlarından yaparsanız bütün evdeki cihazlar internete 8.8.8.8 DNS üzerinden çıkar onun dışında LAN ayarlarından da DNS ayarlayabilirsiniz.DNS ayarı yapmaya çalışıyorum fakat ana bilgisayar adı istiyor, istediğim şeyi giremiyorum tabii ki. İnternette de arattım fakat bir bilgiye ulaşamadım.
Eki Görüntüle 2327810
Eki Görüntüle 2327812
Alttaki alana 8.8.8.8 yazacağım fakat bu üstteki alana ne yazacağım?
2.fotoğraf da 1. Ve 2. Dns değerlerine yazıp kayıt edin.Eki Görüntüle 2327823
Nereden yapacağım? Teker teker denedim seçenekleri, Ev ağı kısmında şöyle bir yer var
Eki Görüntüle 2327827
Yönlendirme kısmında şöyle bir yer var
Eki Görüntüle 2327828
Diğer seçeneklerde DNS ismi geçen yer yok. Halihazırda DNS yazan o yer ise ilk mesajımda gösterdiğim yer.
Yaptım, 48 saate kadar sürüyormuş diyorlar, Discord'a girebildiğim zaman geri dönüş yaparım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.