TurkNet'e %21 zam geldi

Zam gelir mi bilemem ama ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Öncesinde de 75 Mbps alıyordum, 1 yıldıra yakın da GigaFiber geldi. 0,6 civarı ping alıyorum müthiş bir şey. Eğer TurkNet altyapınız varsa düşünmeyin bile. Modem, kurulum vs bedava GigaFiber'de (modem bayağı iyi çekiyor).

Acaba çok gelişmiş bir yerde ya da büyük bir sitede mi oturuyorsunuz? Oturduğum bina 4 yıllık yeni fakat site değil normal apartman 8 daireli, GigaFiber basvurusu yaptık fakat gelmedi uzun zamandır.

Yapılan port zamları TurkNet altyapısı dışındaki hizmetleri etkiliyor. Bu sebeple biz sadece bu hizmetlerde fiyat güncellemesi yaptık. Fiyat değişiklikleri sevmediğimiz konular ve dünya hızındaki internetin herkesin hakkı olduğuna inanıyoruz. Rahat rahat ulaşılabilir olması için de GigaFiber'de fiyat değişikliği yapmıyor, sabit tutuyoruz.

Ayşegül hanım size bir sorum var, 2021 Mayıs ayından bu yana normal fiber 100 müşterinizim ve fiyat artışından etkileniyorum. Birkaç ay sonra GigaFiber gelirse artan 180 TL verdiğim 100 MB fiberden Gigabite'a geçtiğimde önceki fiyata dönecek miyim?

Acaba çok gelişmiş bir yerde ya da büyük bir sitede mi oturuyorsunuz? Oturduğum bina 4 yıllık yeni fakat site değil normal apartman 8 daireli, GigaFiber basvurusu yaptık fakat gelmedi uzun zamandır.

Ayşegül hanım size bir sorum var, 2021 Mayıs ayından bu yana normal fiber 100 müşterinizim ve fiyat artışından etkileniyorum. Birkaç ay sonra GigaFiber gelirse artan 180 TL verdiğim 100 MB fiberden Gigabite'a geçtiğimde önceki fiyata dönecek miyim?
Yapılan port zamları TurkNet altyapısı dışındaki hizmetleri etkiliyor. Bu sebeple biz sadece bu hizmetlerde fiyat güncellemesi yaptık. GigaFiberde fiyat değişikliği yapmıyor, sabit tutuyoruz.

2017’den beri TürkNet kullanıyordum saçma fiyat politikalarından ötürü Netspeede geçiş yaptım, açıkçası çok memnunum tracert ve ping değerleri aşırı iyi geldi 5 gündür kesintisiz en yüksek hızda sağlıklı bir şekilde kullana biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı