TurkNet'e zam geldi!

Taahhüt veya 12 ay sabit fiyat yaptırmayanların gözü yaşlı.

Bir şey soracağım bu 12 ay sabit fiyat yaptırdık diyelim bende 5 k istiyor yaklaşık ödeme yaptıktan sonra 12 ay boyunca fatura ödecek miyim yoksa 12 ay boyunca fatura ödemicem mi 12 ay sabit fiyat diyor 500 TL yerine 400 TL ödeyin diyor her ay kafam karıştı biraz.

Bir şey soracağım bu 12 ay sabit fiyat yaptırdık diyelim bende 5 k istiyor yaklaşık ödeme yaptıktan sonra 12 ay boyunca fatura ödecek miyim yoksa 12 ay boyunca fatura ödemicem mi 12 ay sabit fiyat diyor 500 TL yerine 400 TL ödeyin diyor her ay kafam karıştı biraz.

Parayı peşin ver, eski fiyattan ver (399, 90 ₺ X 12 ay), daha da 12 ay boyunca bize para verme diyorlar. Sanırım bankana göre peşin fiyatına 6 taksit imkanı da olabiliyor bu kampanyada.

Hizmeti iptal edersen de kullanmadığın ayları iade ediyorlar.

12 ay sabit fiyatta parayı peşin ödüyorsun herhangi bir zam geldiğinde etkilenmiyorsun, iptal edip çıkmak istediğinde kalan günlerin parasını iade ediyorlar herhangi bir mahduriyet olmuyor.
Örnek olarak ben ocak ayında 280TL'den 12 ay peşin ödeme yaptım 2 kere zam geldi etkilenmedim daha 6 ay sürem var oldukça kârlı iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı