TurkNet'e geçilir mi?

Realiond

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2020
Mesajlar
622
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Türk Telekom ADSL müşterisiyim ayın 9’nunda sözleşmem bitiyor. Sizce TurkNet'e geçmeli miyim internetten sorgulattığımda 35Mbps hız çıkıyor. Gerçekten bu hızı verirler mi?
 
Hocam kopma yaşıyorum diyenler var doğru mu?
Türkiye'de internet konusunda hiçbir şey standart değildir. Tamamen altyapıya ve santrale bağlıdır. Ne hep sıkıntı yaşarsın diyen haklıdır ne hiç sıkıntı yok diyen. Şanslıysanız sıkıntı yaşamazsınız.
 
Arkadaşlar Türk Telekom ADSL müşterisiyim ayın 9’nunda sözleşmem bitiyor. Sizce TurkNet'e geçmeli miyim internetten sorgulattığımda 35Mbps hız çıkıyor. Gerçekten bu hızı verirler mi?
Müşteri hizmeti sıkıntılı bir firma. Evinize güzel hız veriyorsa geçilebilir. Fakat bir sıkıntı dahilinde yüz yüze değil canlı sohbet dahilinde konuşacağınızı hatırlatalım. Bu da süreci ne kadar hızlı ilerletir bilemeyeceğim.
 

Bu siteden altyapı hızınıza bakabilirsiniz ayrıca taahhütsüz Netflix Steam hızlı erişim garantisi var 100Mbps'e kadar download ve upload 85TL yazıyor gayet makul fiyat.
 
Uzun seneler Türk Telekom kullandıktan sonra fiyatının artması sebebiyle, 1-2 sene öncesinin fiyatları içerisinde en uygun olanı Turk.Net idi, ona geçmiştim. Yaklaşık 1 sene kadar kullandım. Sadece yeni abone olacağınız zaman 1 kereye mahsus olmak kaydıyla müşteri temsilcisi ile konuşabiliyorsunuz, bir daha asla konuşmanızın imkanı yok, herşey online destek üzerinden yapılıyor. Karşınızda bir daha asla canlı bir muhatap bulamamak bu açıdan oldukça kötü bir his yaratıyor. Bağlantı hızı olarak telefonda bana, bulunduğum yer için 35 mbps hız alacağımı söylemişlerdi fakat ben bir sene boyunca yalnızca 8 mbps hızda girebildim. Bağlantı genel anlamda fena değildi, çok az kopmalar yaşadığımı hatırlıyorum. Ama yine de tavsiye etmem. Bana sorarsanız Vodafone'un ev internetindeki kampanyalar, günümüz internet altyapısı için fiyat bakımından seçilmesi gereken en makul tarifeler. Zira her halükarda maksimum hıza hiçbir zaman ulaşamayacak olmanız sebebiyle neden boşuna fazla para veresiniz ki?
 

Geri
Yukarı