TurkNET'e Geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan G4560
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 5.471
İnternet sitelerinde öyle diyor.
VDSL desteği var, VDSL modem almanız lazım.
Şimdi ADSL isen ve VDSL geçişi yapmadan direk ADSL ile başlatırlarsa çok sıkıntı yaşarsın. Babam VDSL geçiş diye ADSL yaptılar bir türlü geçirmediler bizde ondan çıktık. Ama ben TürkNet VDSL 35 Mbps kullanıyorum. Bazı abonelere çok iyiler, mesela bana. İlk aldığımda DSL ışığı söndü ve online arıza kaydı açtım. 1 saat sonra ekip geldi ve sorun çözüldü. Yaklaşık 1 ay oldu hiç bir kopma falan yaşamadım. Üstelik 964 GB kullanım yaptım. Müşteri hizmetlerine direk bağlanılmaması bence kötü ama beklemek zorundasın en geç 1 gün sonra kesin dönüş yapıyorlar. Tabii her firma gibi beceremedikleri konularda yalan söylemeleri meşhur. Kablosuz 2 oda öteden.
gece .jpg

Şimdi ADSL isen ve VDSL geçişi yapmadan direk ADSL ile başlatırlarsa çok sıkıntı yaşarsın. Babam VDSL geçiş diye ADSL yaptılar bir türlü geçirmediler bizde ondan çıktık. Ama ben TürkNet VDSL 35 Mbps kullanıyorum. Bazı abonelere çok iyiler, mesela bana. İlk aldığımda DSL ışığı söndü ve online arıza kaydı açtım. 1 saat sonra ekip geldi ve sorun çözüldü. Yaklaşık 1 ay oldu hiç bir kopma falan yaşamadım. Üstelik 964 GB kullanım yaptım. Müşteri hizmetlerine direk bağlanılmaması bence kötü ama beklemek zorundasın en geç 1 gün sonra kesin dönüş yapıyorlar. Tabii her firma gibi beceremedikleri konularda yalan söylemeleri meşhur. Kablosuz 2 oda öteden.Eki Görüntüle 282346
Anladım. Hangi modemi kullanıyorsunuz?

Daha önce Türk Telekom kullandığım için tekrar ev telefonu hattı çektirmeye gerek var mı?

Anladım. Hangi modemi kullanıyorsunuz?

Daha önce Türk Telekom kullandığım için tekrar ev telefonu hattı çektirmeye gerek var mı?
Ankastreye çakılıysa sadece kullanıcı adı ve şifre girersiniz internet gelir. TP Link TD W9977 kullanıyorum. Sakın Asus DSL N16 alma.

Ben şubat ayı sonuna kadar Türk Telekom kullanıyordum.
Şubat 25 gibi başvurdum Mart'ın 2'si 3'ü gibi kullanmaya başladım TürkNET'i.
Yeniden hat açmıyosan başka firmadan geçiyosan sana e-posta ile belge yolluyolar. İmzalayıp ücretsiz bir şekilde kargoluyorsun. Sonra onlar sana bilgilerini mesaj atıyor. Modem arayüzüne girip bilgileri, kullanmaya başlıyorsun yeni internetini. 5-10 dakikalık iş. Kurmaya kablo çekmeye falan kimse gelmiyor yani.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı