TurkNet'e geçilmeli mi?

Evimi sorguladım;
"Bulunduğunuz adreste alabileceğiniz tahmini hız 50 Mbps'dir. TurkNet olarak, aktif altyapımızda olmayan bölgelerde VDSL hizmetlerini35 Mbps'ye kadar sunuyoruz. Sizin için tanımlayacağımız paket; download hızı 35 Mbps'ye kadar, upload hızı 3 Mbps'ye kadar olan AKN'siz VDSL Özgür İletişim Paketidir. "
İşi yalana dökmüşler sanırım.
Yalan değil ustam. Adam doğruyu söylemiş. Kendi altyapıları olmadığı için o bölgede size o kadar vereceğiz demiş. Ki o internet Türkiye şartları için harika. Biz de geçmeyi düşünüyorduk. Bakır altyapı yok dedi. :rolleyes::rolleyes: Anlamadım.

Yeni abonelik açtırıp geçmeyin Türknete TT müşteri kodunuzla geçin o zaman sorun çıkmıyor.
Yalan değil ustam. Adam doğruyu söylemiş. Kendi altyapıları olmadığı için o bölgede size o kadar vereceğiz demiş. Ki o internet Türkiye şartları için harika. Biz de geçmeyi düşünüyorduk. Bakır altyapı yok dedi. :rolleyes::rolleyes: Anlamadım.
Adresinizde port kalmamış olabilir.

Dostlar, firmaların performansı bölgesel olarak hatta mahalle ve sokak bazında bile fark ediyor, dolayısıyla denemeden görmek imkansız. VAE sisteminde TurkNet en fazla 35Mbps indirme 3 Mbps yükleme sağlıyor. Bunun sebebi tarifelerinde kota olmamasıdır, zira port ücreti ve trafik ücreti için VAE sisteminde Türk Telekoma para ödemek zorundalar, bu sebeblerden ötürü kendi YAPA dedikleri sistemin olmadığı yerlerde 35Mbps hizmet veriyorlar.

Ufak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum, bir firmadan başka firmaya geçerken port sorunu vs. yaşamamak için mevcut aboneliğinizi yeni geçmek istediğiniz firmaya taşıyın, taşımayı deneyin, eğer eski firma bunu kabul etmez ise 0'dan aboneliğe başvurun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı