B Berkayuuy Femtopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #1 Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş yaptım yeni modem almamı istediler ama ben eski modemi kullanıyorum şu an. İnternet hızım çok kötü çözümü var mıdır? Speedtest Custom - Test your internet speeds Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2025
Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş yaptım yeni modem almamı istediler ama ben eski modemi kullanıyorum şu an. İnternet hızım çok kötü çözümü var mıdır? Speedtest Custom - Test your internet speeds Yardımcı olur musunuz?
TP Okuru Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 624 Çözümler 8 12 Mart 2025 #2 Turknet destek kaydı aç profiline bir baksınlar. Çözümlenir gibime geliyor. Artı 0 Eksi
KS KS B Berkayuuy Femtopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #3 TP Okuru dedi: Turknet destek kaydı aç profiline bir baksınlar. Çözümlenir gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... öyle yaptım aradılar şuan bekliyorum TP Okuru dedi: Turknet destek kaydı aç profiline bir baksınlar. Çözümlenir gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... düzelttiklerini söylediler ama hala aynı Son düzenleme: 12 Mart 2025 Artı 0 Eksi
TP Okuru dedi: Turknet destek kaydı aç profiline bir baksınlar. Çözümlenir gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... öyle yaptım aradılar şuan bekliyorum TP Okuru dedi: Turknet destek kaydı aç profiline bir baksınlar. Çözümlenir gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... düzelttiklerini söylediler ama hala aynı