Alfa Prime
Kilopat
Attığım adresteki işlemleri eksiksiz yaptıysanız.
Modem yeniden başlattıktan sonra bağlantınız gerçekleşmesi gerekiyor.
Modeminizin ana ekranından görsel paylaşmanızı isteyeceğim.
pardon bir saniyeAttığım adresteki işlemleri eksiksiz yaptıysanız.
Eki Görüntüle 1456610
Şeklinde.
Attığım adresteki işlemleri eksiksiz yaptıysanız.
Eki Görüntüle 1456610
Şeklinde.
![]()
Doğru anladıysam burası?
Pardon bir saniye.
TurkNet gecişiniz ne kadar süre sürdü?
Kendi modeminizin model numarasını artarak bulabilirisniz diye düşünüyorum. Ya da benzer bir adda olursa da deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsniz.Açıkçası 6'sında yaptık başvuruyu araya bayram falan girdi 12'sinde başladı diyebilirim işlemler.
Ondan sonra 1 2 gün biz geciktirdik 13 14'ünden itibaren gelmesini bekledik. Bugün de geldi işte.
Ben tüm evrakları gönderim TürkTelekom'a hattı bırakması için talepte bulundular 16 sında dün teknik sebeblerle iptal oldu dediler tekrar başvuru yaptılar Türk Telekom'a 48 saatin dolmasına 12 saat kaldı hala geçiş olmadı. Ondan sormuştumAçıkçası 6'sında yaptık başvuruyu araya bayram falan girdi 12'sinde başladı diyebilirim işlemler.
Ondan sonra 1 2 gün biz geciktirdik 13 14'ünden itibaren gelmesini bekledik. Bugün de geldi işte.
3. gün oldu bizimBen tüm evrakları gönderim TürkTelekom'a hattı bırakması için talepte bulundular 16 sında dün teknik sebeblerle iptal oldu dediler tekrar başvuru yaptılar Türk Telekom'a 48 saatin dolmasına 12 saat kaldı hala geçiş olmadı. Ondan sormuştum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.