TurkNet'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Türknet kullanıyorum. Günde bazen 3 kere kesiliyor,bazen hiç kesilmiyor. Ama hız gayet iyi. Pingim oyunlarda genellikle 17-18 cibarlarında oluyor.

Sitesinde hala 4 olarak gözüküyor hocam emin misiniz? Eski abone olduğunuz için 5 veriyor olabilirler mi acaba?

Sitesinde hala 4 olarak gözüküyor hocam emin misiniz? Eski abone olduğunuz için 5 veriyor olabilirler mi acaba?
Hayır hocam. 50 Mbps üzerine paket yükselttiğinizde 5 Mbps'e yükseliyor upload. Eski kullanıcılar için değil, herkes için böyle oldu. Bu değişikliği Türknet değil, TT yaptı bu arada. Türknet'e kalsa ne kadar alabiliyorsanız verecekler YAPA'daki gibi.

Anladım hocam peki geçiş süreci çok uzun sürüyor mu? Bazı yorumlar görüyorum 1-2 ayda geçemedim gibisinden

Türknet kullanıyorum. Günde bazen 3 kere kesiliyor,bazen hiç kesilmiyor. Ama hız gayet iyi. Pingim oyunlarda genellikle 17-18 cibarlarında oluyor.

Bende bu kadar fazla kesinti olmuyor. 3 haftada bir değilse iki ama üç hiç olmadı. Yerli sunucularda 13 ms ile oynayabiliyorum.

100Mbps'lik paket alıp altyapının desteklediği Max değerlere sabitlet. Daha stabil bir internet kullanırsın aynı hızda.

Bende 6 Mbps upload alıyordum. Sitesinde röportajlarda ayrıca bakarsanız yapa bölgesinde 80 felan upload alan kullanıcılarını görmüşler. Ekstra para ödemiyorlar ayrıca bunun için, bölgeden bölgeye genelde değişiyor ama bazıları değişik sonuçlar alabiliyorlar nadir de olsa.

Gerçekten 5-6 Mbps upload hızları ''ülkemiz şartlarında'' çok iyi. Şimdi Türknet'e geçersem ve 4 Mbps hız alırsam yayınlarda sorun yaşarım o yüzden upload konusu çok önemli benim için, sitesinde 4 yazdığı için biraz ikilemde kaldım açıkcası dediğiniz gibi bölgeye göre değişiyor

Anladım hocam peki geçiş süreci çok uzun sürüyor mu? Bazı yorumlar görüyorum 1-2 ayda geçemedim gibisinden
Biz nisan gibi başvurmuştuk Türknet'e. Yaklaşık 1 ay sonra bağlamaya geldiler. Bir de bağlamaya gelen kişi modeme bozuk dedi. Sonra kendim ayarları yaptım oldu.

Altyapı sorgulama yok mu? Ve destek hizmetleri nasıl?

Kablonet sadece altyapısı olduğu yerlerde hizmet veriyor. TürkNet gibi Türk Telekom'un altyapısını kullanmıyorlar. Her türlü desteği sağlayıp şipşak sorununu çözüyorlar. Ve altyapı kendilerinin olduğu için internet hızı yüksek fiyatı da dfüşük oluyor. Ama işte altyapısı kısıtlı her yerde yok altyapısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…