TurkNet'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Doğrudur TT altyapısı üzerinden kullanacağım. TT den memnunum aslında ama 50 Mbps için 120 tl gibi bir fiyat istiyorlar
Hız kısıtı tapıldığını bir akrabamın yaşadığı olaydan örnek vereyim. 100mbps altyapısı var TT de iken 97,8 alırken TN de 100mbps paket ile 89,3 alıyordu.

TT altyapısı üzerinden mi TürkNet kullanacaksınız?

Eğer öyle ise TT'de kalın derim. Çünkü sorun olduğunda kendi müşterileriyle bile ilgilenmek istemeyen TT altyapısını kiralayıp kullanan firmaların müşterilerini önemsemiyor.

Yapa ile kullanacaksanız TürkNet'in seçilmesi gerektiğine inanıyorum.

2 Haftadır internetim yok 10gündür arıyorum birisini göndericez diyorlar.

Türknet'e geçip denemelisin bence, altyapın kötü değilse sorun yaşamazsın en kötü bırakırsın. Ben bir çok firma denedim en düşük stabil pingi türknet'ten alıyordum. Ama son 3 ay önce paket kaybı yaşamaya başladık'dan sonra kablonet'e geçiş yaptım. Pingin daha iyi olur sandım fakat pişmanım, keşke desteğe yazıp sorunu düzeltebilirler mi diye bekleseydim.

1 sene 8 aydır kullanmaktayım. TT kullanırken sorun yaşamıyorsanız, altyapınız iyiyse sorun yaşamadan, destek kaydı bile açmaya gerek kalmadan sorunsuz kullanabilirsiniz. Zira ben çok uzun süredir o şekilde kullanıyorum. Türknet öncesi Netspeed ve Millenicom da kullandım. En stabili Türknet oldu benim için.

75 Mbit paketi kullanıyorum, aldığım hız bilgisayar üzerinden:
9884891200.png

Telefon üzerinden:
Screenshot_20200809-102738.jpg

Tracert falan isterseniz de yapıp ekran görüntüsü ekleyebilirim.

1 sene 8 aydır kullanmaktayım. TT kullanırken sorun yaşamıyorsanız, altyapınız iyiyse sorun yaşamadan, destek kaydı bile açmaya gerek kalmadan sorunsuz kullanabilirsiniz. Zira ben çok uzun süredir o şekilde kullanıyorum. Türknet öncesi Netspeed ve Millenicom da kullandım. En stabili Türknet oldu benim için.

75 Mbit paketi kullanıyorum, aldığım hız bilgisayar üzerinden:
Eki Görüntüle 634741

Telefon üzerinden:
Eki Görüntüle 634742

Tracert falan isterseniz de yapıp ekran görüntüsü ekleyebilirim.
Hocam TürkNet Max. 4 Mbps upload hızı sunmuyor mu? 4.80 ile arasında çok fark yok diyeceksiniz ama yayın yapmayı düşünüyorum o yüzden 0.80 Mbps Upload bile çok önemli benim için :) Yapa bölgesinde misiniz acaba?

Hocam TürkNet Max. 4 Mbps upload hızı sunmuyor mu? 4.80 ile arasında çok fark yok diyeceksiniz ama yayın yapmayı düşünüyorum o yüzden 0.80 Mbps Upload bile çok önemli benim için :) Yapa bölgesinde misiniz acaba?
Hayır, 4 eskidendi. Biliyorsunuz pandemi sürecinde 8'e çıktı. Ağustos başında ise 8'den 5 Mbps'e düşürdüler. Bundan sonra 50 Mbps download üzerine 5 Mbps upload veriliyor standart olarak. YAPA'da değilim, VAE'deyim bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı