TurkNet'e geçmeli miyim?

patito

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun,Türkiye
Şu an Netspeed 24 Mbps fiber kullanıyorum. Geçen gün gelen mesajla böyle bir şey istememe rağmen internet hızımı 35 Mbps'e ve aylık modem kiralama ücreti ile beraber 94 TL'ye çıkardıklarını mesaj attılar. Yakında binama Turknet gelmiş ve 85 TL'ye 100 Mbps vaat ediyor. Pek çok yerde insanların düşük hız aldıkları konusunda şikayet gördüm. Bu yüzden geçmeye biraz çekiniyorum. Sizce geçince hızım düşer mi? Netspeed kullanırken genelde hızım 24 Mbps civarı oluyordu.

Şu an NetSpeed 24 Mbps fiber kullanıyorum. Geçen gün gelen mesajla böyle bir şey istememe rağmen internet hızımı 35 Mbps'e ve aylık modem kiralama ücreti ile beraber 94 TL'ye çıkardıklarını mesaj attılar. Yakında binama TurkNet gelmiş ve 85 TL'ye 100 Mbps vaat ediyor. Pek çok yerde insanların düşük hız aldıkları konusunda şikayet gördüm. Bu yüzden geçmeye biraz çekiniyorum. Sizce geçince hızım düşer mi? NetSpeed kullanırken genelde hızım 24 Mbps civarı oluyordu.

Binanıza kendi altyapısını getirdiyse bence geçin. Ama getirmediyse Netaspeed'den pek farkı olacağını sanmam.

Bence geçmeyin ben çok sorun yaşadım 1 ay bedava dediler 2 fatura birden kestiler müşteri hizmeti yok 1 hafta internet yoktu ama internet hızı iyiydi.

Bence geçmelisin.

Şu an Netspeed 24 Mbps fiber kullanıyorum. Geçen gün gelen mesajla böyle bir şey istememe rağmen internet hızımı 35 Mbps'e ve aylık modem kiralama ücreti ile beraber 94 TL'ye çıkardıklarını mesaj attılar. Yakında binama Turknet gelmiş ve 85 TL'ye 100 Mbps vaat ediyor. Pek çok yerde insanların düşük hız aldıkları konusunda şikayet gördüm. Bu yüzden geçmeye biraz çekiniyorum. Sizce geçince hızım düşer mi? Netspeed kullanırken genelde hızım 24 Mbps civarı oluyordu.
Fiberden kasıt FTTH veya FTTB ise 90-95 Mbps arası hız sunuyorlar.

İlk kurulum tamamlanana kadar biraz sıkıntı olabilir ama fiberde kötü kalite hizmet vermeleri imkansız.

Merhaba,

Ben yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum TurkNet'i. Bizim binada TurkNet'in kendi altyapısı olan YAPA ağı yok. Bu rağmen hızım hemen hemen her zaman görseldeki gibi oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-01-21 114622.png
    Ekran görüntüsü 2021-01-21 114622.png
    41,6 KB · Görüntüleme: 85
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı