TurkNet'i nasıl şikayet ederim?

12-13 senedir kullanmaktayım ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.
Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Yardımlarınız için teşekkürler.
Ben de aynı sorunu köyde açtırdığım İnternette yaşadım. Hız modeme geliyor, bizi ilgilendirmez dedikleri için iptal ettirdim ve paramı geri aldım. Eğer iptal etmekle tehdit ederseniz işlemleri hızlandırıyorlar, bilginiz olsun.

Ben de aynı sorunu köyde açtırdığım internette yaşadım. Hız modeme geliyor, bizi ilgilendirmez dedikleri için iptal ettirdim ve paramı geri aldım. Eğer iptal etmekle tehdit ederseniz işlemleri hızlandırıyorlar, bilginiz olsun.

Bu saatten sonra yapacaklarını zannetmiyorum destek talebimi kapatmışlar(manuel olarak kendileri kapatmış).

Hocam 1 aydır zaten destek talebi oluşturulmuş şekilde uğraşıyorlar(sözde) en başta da söylediğim gibi 3 farklı ekip geldi iç tesisattan kaynaklı sorun deyip geçiştirdiler.

Modem sayfasına girdiğinizde hat bilgileri kısmında alabileceğiniz maksimum hız olarak ne yazıyor?

İlk aldığımda 80Mbps idi bunu da kanıtlayabilirim(direk TurkNet'in destek kayıtlarından alarak). Ama şu anda 50Mbps gözüküyor ama 38.5'e sabitlenmiş durumda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı