TurkNet'i nasıldır?

Müşteri hizmetleri berbat kurulumda çok uğraştırdılar 2 ay internet bağlanmasını bekledim ama sonra bir daha işim olmadı. Hız ve fiyattan memnunum 1 yıldır kullanıyorum sadece 2 kere internet koptu.
Aynı durum. O yüzden tavsiye ederim ben.
YAPA'da müşteri hizmetleri yok mu?
YAPA altyapısında değilim bilgim yok.
Benim altyapım yok ama yine de çok iyi 85 TL veriyorum indirme hızım saniyede 8-9 mb.
Aynen öyle benim de. Türk telekom altyapısında kullanıyorum. Normalde 30 mbit veriyorlar fakat 10 tl daha verip özgür iletişim 100 mbit e geçtim ben de.

1.5 2 senedir kullanıyorum. Altyapının desteklediği hızı kontrol et. Yapa varsa çok iyi. Yoksa da iyi hız alıyorsan sıkıntı yok, zaten çalışmalara devam ediyorlar. İlk Türk Telekom'dan geçtiğimde kurulum neredeyse 2 3 haftayı buldu, çok çektirdiler. Hep iletişimdeydim tüm müşteri temsilcileriyle ahbap oldum ve iyi bir internet alana kadar uğraştım. İlk 1 2 ay çok kopmalar oldu gün içi, fakat 3. aydan sonra hiç yaşamadım. Şu an altyapım 98 Mbit destekliyor ve dibine kadar alıyorum bu hızı. Kısacası altyapınız şu an iyiyse kesin önerimdir. Bu arada fiyatlar güncellenecek 90 TL olacak sanırım aklınızda bulunsun.

1 hafta önce yaptığım testte 16Mbps çıktı bugün denedim 68Mbps çıktı.

Arkadaşlar, TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Kullanan varsa nasıl hızı falan?

Önermem, biz geçtik ilk gün 12 mb/s indirme hızı veriyordu 8e düştü bir de ping sorunu yaşayabilirsin ayrıca her yere aynı kişi bakıyor, internet gitti diye arayınca modemi resetleyin deyip kapatıyorlar ( kendi deneyimim )

Dosya Ekleri

• 1674455572489.png
    1674455572489.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 36
Önermem, biz geçtik ilk gün 12 mb/s indirme hızı veriyordu 8e düştü bir de ping sorunu yaşayabilirsin ayrıca her yere aynı kişi bakıyor, internet gitti diye arayınca modemi resetleyin deyip kapatıyorlar ( kendi deneyimim )
Merhaba, yaşadığınız sorun devam ediyorsa destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?

Arkadaşlar, TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Kullanan varsa nasıl hızı falan?

Yapa sınırları içerisindesin... Bölgeden aboneleri toplayıp portları doldurup yapayı kapatıyorlar. Sonra uğraş babam uğraş neymiş VAE imiş. 6 yıldır kullanıyorum 5 yıl sorunsuzdu son bir yıldır iflahımı... Hat değerlerinin desteklediği Upload'ı vermiyorlar öyle söyleyeyim. Eeee o zaman TTNET'ten ne farkı kaldı TurkNet'in?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı