Bazıları zam yapacaklarını çoktan açıkladılar bile.2 ay sonra hatırlatacağım bu mesajını. Bakalım zam yapmışlar mı? Önce Türkçe öğrenin.
Geçen sene gayet herkesin sesi çıktı. Aynı büyüklükte gündem oldu ve insanlar sağlayıcılarını değişti.Profiline bir girdim de babanın firması gibi kötü yorum yapanlara direk abuk sabuk şeyler yazmışsın. Siz bu fahiş fiyat artışı yapan firmalara destek verdiğiniz sürece, daha da çok zam yapacaklar. Geçen sene kimsenin sesi çıkmadı; adamlar 2 kere zam yaptılar. Bu arada benim Türkçemde bir sorun yok ama senin okuduğunu anlama sorunun var sanırım.
Belli belli. Bak bakayım diğerleri kaç TL yapmış? Yapacaklar da var zaten. Gidip saçma sapan firmalara 150 lira vereceğime 250 TL verir insan gibi kullanırım internetimi. Fahiş fiyat artışını savunduğum falan yok. Adamlar sadece erkenden açıklıyor. Göreceğiz en geç iki aya diğerlerini de. Artı olarak zaten TurkNet in veya başka bir firmanın elinde olan bir durum değil bu. TT zam yaparsa hepsi mecburen zam yapar. Şunu bir anlasanız keşke.Profiline bir girdim de babanın firması gibi kötü yorum yapanlara direk abuk sabuk şeyler yazmışsın. Siz bu fahiş fiyat artışı yapan firmalara destek verdiğiniz sürece, daha da çok zam yapacaklar. Geçen sene kimsenin sesi çıkmadı; adamlar 2 kere zam yaptılar. Bu arada benim Türkçemde bir sorun yok ama senin okuduğunu anlama sorunun var sanırım.
Hangi firmalar zam yapacak acaba? Merak ediyorum.Bazıları zam yapacaklarını çoktan açıkladılar bile.
Geçen sene gayet herkesin sesi çıktı. Aynı büyüklükte gündem oldu ve insanlar sağlayıcılarını değişti.
Ekonomik kriz ayağına?
Bak senin için üşenmedim çok minik ve tutarsız bir hesap yaptım(şu kazancının %10'unu bile paylaşmayanlar saçmalığın yüzünden). Anlık LinkedIn verisine göre TurkNet'in 824 çalışanı var. Bak senin için bu 824 çalışanı asgari ücretten hesapladım(ki böyle bir şey imkansız bunların içinde 40-60k alan senior yazılım mühendisleri var belki daha yüksek alan uzmanlar, müdürler var. 824*8500 = 7004000 onu da çarp 12 ay ile 84 milyon lira para yapıyor. Ama bunu dediğim gibi asgari ücrete göre hesapladım muhtemelen bu fiyat X3 X5 bile olabilir. Hatayı farklı yerlerde arayıp şirketlere saldıracağına kendini geliştirmeni öneririm. TurkNet bu zammı erken yaptığı için linçlendi ama diğer ISS'leri de göreceğiz 2 3 ay sonra.
Dolar sabitken niye zam geliyor yaaa deyip oltaya düşen birine laf anlatmaya gerek bile yok ama yine uğraşıyoruz.
Şirketler bize para yedirmiyor hüüüüü diye buraya sitem edeceğine kendini geliştir kendi Startup'ını kendi şirketini kur.
7 ay TurkNet kullandım. 1 defa kesildi onda da bakım vardı haberimiz vardı zaten. 120 MBPS alıyordum. Şuan kuzenim 500MBPS TT paketten 150-200 anca alıyor. Gerçekten çok iyi durumda. İki sorun yaşadınız diye saçma sapan sözler ediyorsunuz. Şaşırtıcı.Fiyat bir yana ayda en az garanti 4 gün evde internet olmuyor destek zaten 0 Türk Telekom bile şu an turkmettentrn daha iyi bir statüde benim için.