TurkNet'i öve öve bitiremeyenler

Hocam internete el atın ya 500 ms alıyorum LoL'de 53. saniyede W atamıyorum adamın arkasına geçip E atamıyorum ayıptır.

Türk telekom ile yarışıyorlar bence kötülük konusunda

İfadeler: GYD
Diğer küçük issler belli bir abone sayısına ulaşana kadar devlet desteği alıyorlar. O yüzden de bu küçük issler fiyat olarak daha uygun geliyor bize. Onlar da belli bir aboneye ulaşıp da devlet desteğinin kesilmesiyle ttnetten farksız olacaktır

Arkadaşlar kim ne derse desin alınan hizmet kalitesinr göre memnuniyet değişir. 4,16,24,75,100 mbps için tek fiyat protokolü içim zam cidden saçma ancak GigaFiber kullanan birisi zaten bu fiyata başka ISS'te aynı hızlari alamayacağı için ben memnunum fark eden bir şey olmadi diyecektir.

GigaFiber kullanıcıları için fiyat hâlâ uygun fakat TurkNet'in tek fiyat politikasından kurtulması gerekiyor.
Kesinlikle katılıyorum. Bölgesel problemlerden dolayı internet sorunu yaşıyorum ama Turknet altyapısı olmadığı için bana bir faydası yok. Kendi altyapısından düşük hizmet alsam yine tamam diyeceğim ama... 80Mbit internet için aynı parayı verip birde TT kaynaklı problemleri yaşayınca bana Turknet'in bir artısı olmuyor.

Tüm hızıyla devam eden TurkNet şu anda adamakıllı altyapısını İstanbul'a dosedi kac yıllık firma girip bakın Google'dan tam gaz değil de ortalama bir hızda doseseydi acaba ne olurdu merak ediyorum. Düşünsenize tüm hızınla 2 yılda bir yere altyapı getiremiyorsun herhalde kaçak işçi çalıştırıyor bu TurkNet arada bir gelen işçiler 3 5 kablo takip kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…