TurkNet'in altyapı sorgulaması yanlış mı?

TTNET'in altyapı sayfasında hala ADSL olarak gözüküyor ama bugün TurkNet sayfasında tüm sokağımız ve yan sokaklarımızda 100 Mbps gözüküyor.

Yanlıştan kastım şu aslında VDSL gelecekti zaten bu sene içerisinde fakat şu an hiçbir sağlayıcıda gözükmüyor acaba onlar daha geçilmeden VDSL'e önceden mi değiştirdiler sistemlerini.

TurkNet oraya altyapı getirmiş olabilir o yüzden fazla çıkabilir ya da altyapı sahibi firma yanlış işledi sisteme o yüzden öyle gözükebilir.

Bulunduğum yere VDSL altyapısı gelecekti kabinler falan konulmuştu fakat yapılan çalışmaları tam bilmiyorum. Düne kadar TurkNet altyapı sorgulaması sayfasında hata verirken bugün 100 Mbps kadar alabileceğim yazıyor. Ben tabii direkt servis sağlayıcımı arayıp geçmek istediğimi belirttim fakat altyapının VDSL desteklemediğini söylendi. Diğer altyapı sorgulama sayfalarından yaptığımda ise hala 11 Mbps gözüküyor. TurkNet'in altyapı sorgulama sayfası yanlış mı acaba?

Evet bana 100+20suna bileceklerini görünüyordu webde arıyıncıa burada VDSL altyapısı yok dediler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı