TurkNet'in internet hakkında söyledikleri doğru mu?

loren4

Hectopat
Daha fazla  
Normalde kardeşimin adına Netspeed kullanıyorum ve port dolu olduğu için 48 yerine 16 megabit kullanmak zorundayım. 2 aydır her gün kontrol ettikten sonra bugün boş porta denk geldim ve Netspeed'i VDSL'e geçiş için aradım. Boş port görüntülediğini fakat geçiş yaparken hata aldığını söyledi. Hatanın çözülmesi için 1-4 gün beklemem gerektiğini söyledi. Fakat ben o kadar beklersem port dolacaktı. TurkNet'i arayıp kendi adıma yeni bir abonelik başlattım. Abonelik başlatırken temsilciye "İnternet bağlanana kadar port dolarsa ben 50 yerine 16 alır mıyım?" diye sordum. TurkNet temsilcisi bir sorun olmayacağını o portun şu anda benim adıma ayrıldığını ve kaç gün sürerse sürsün sonunda 50 megabit kullanacağımı söyledi. Peki bu böyle midir? Yoksa sırf internet bağlatmak için bana yalan mı söyledi. Çünkü ben şu anda zaten 16 kullanıyorum ve 400TL ödüyorum. TurkNet'te 16 kullanıp neden 500-600TL vereyim? Konu hakkında bilginiz varsa beni aydınlatır mısınız?

Netspeed iptal için başvuru oluşturdum. Artık yapacak bir şey kalmadı. 50 megabit bağlanırsa ne güzel fakat 16 bağlanırsa da önceden de 16 kullanıyordum diyerek kendimi avutacağım.

Ben 35 megabite her gün sovuyorum sen nasıl 16ya dayanıyon gerçekten zor.

Ben 35 megabite her gün sovuyorum sen nasıl 16ya dayanıyon gerçekten zor.
Önceden 62 kullanıyordum. 3 ay önce yeni bir eve taşınınca mecbur 16 kullanmak zorunda kalıyorum. Hala alışamadım, bir an önce yükseltmeye çalışıyorum.

Önceden 62 kullanıyordum. 3 ay önce yeni bir eve taşınınca mecbur 16 kullanmak zorunda kalıyorum. Hala alışamadım, bir an önce yükseltmeye çalışıyorum.
üzüldüm dostum en kısa zamanda 1Gbps altyapı gelir umarım....

Benim net de şöyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…