TurkNet'in sorunları var mı?

Reis içimi rahatlattın. Ping değerlerin Türk Telekom'a kıyasla daha mı düşük yoksa aynı mı bir de indirmen kaç? Modem değişikliği falan oldu mu önceki modem kullanilanilir mi?

Anladım kral.

Dostum o modem fiber desteklemiyor ama VDSL destekliyor yani sizi modem parasından kurtarır.

Reis şimdi yeni modem almalı mıyız bize sunduğu internet hızı için ( 75 indirme diyor )

Reis şimdi yeni modem almalı mıyız bize sunduğu internet hızı için ( 75 indirme diyor )

Daha hızlı internet için fiber destekleyen modem alın derim size kalmış ama o modemde de TurkNet kullandım 1 ay ona rağmen gayet hızlı ve güzeldi.

Reis içimi rahatlattın. Ping değerlerin Türk Telekom'a kıyasla daha mı düşük yoksa aynı mı bir de indirmen kaç? Modem değişikliği falan oldu mu önceki modem kullanilanilir mi?

Ping değelerim Türk Telekom'da iken de düşük seviyedeydi arada bir fark olmadı ping konusunda. Türk Telekom'da 24 Mbps'lik bir paket kullanıyordum. Altyapı 81 Mbps destekliyordu TurkNet'te de şu an 65-70 Mbps hız alıyorum. Modemimde Türk Telekom'un modeminde VDSL desteği olduğu için değiştirmedim.

Daha hızlı internet için fiber destekleyen modem alın derim size kalmış ama o modemde de TurkNet kullandım 1 ay ona rağmen gayet hızlı ve güzeldi.

Anladım reis ama indirme hızı olarak yanıtlarsan çok sevinirim malum Türk Telekom sebebi ile bir oyun yüklerken 4-5 gün bilgisayar açık falan bıraktığımı bilirim (14-16 indirme) TurkNet eğer bana bundan daha iyisini veremiyorsa geçmeme gerek kalmaz.

Tamamdır reis çok teşekkür ederim modemin klasik beyaz ve üstüne Türk Telekom yazan o modem mi?

Yazmıştım 1 saatte 20-25 GB zorlayabiliyorum bir oyun indirirken mahallede fiber falan varsa rahat indirirsin tüm oyunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…