RRaidyn
Hectopat
Merhaba, bir aydır DSL bağlantısı yok hatası alıyorum. Artık ne işlerimi halledebilir oldum, ne de internette bir şey yapabilir hale geldim. Her akşam düzenli olarak 17:00-19:00 arasında internetim yüzlerce kez kopup, tekrar geliyor. Her defasında da DSL bağlantısı yok hatası alıyorum. Birkaç gün önce azalmıştı fakat tekrar başladı bir rutin halini almaya başladı. TurkNet'e onlarca kez bildiride bulundum ama bana 5-6 saat sonra dönüş yaptıkları için o süre zarfında internet bağlantım zaten düzelmiş oluyor. Eski bağlantıları kontrol etmesini söylediğim de de geçiştirir cevaplar alıyorum. İş başa düştü anlayacağınız.
TurkNet yetkililerinin sözde, Türk Telekom yetkililerine kontrol ettirip "port değişikliği" yaptığını ve o anlık bir problem gözükmediği için destek talebimi sonlandıracağını söylüyor kapatıyorlar. Bizim binada Türk Telekom'un dsl/fiber kutusu var. Önceden Türk Telekom'dan hizmet alırken o kutudan geliyordu bağlantı bize. Şimdi bağlantı eski internet kablolarından geliyor sanırım, o kablolar da karman çorman durumda. Benim internet bağlantımın nereden, hangi kablodan geldiğini nasıl anlayabilirim?
Modemimde bir problem olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Daha önce sorunu yaşamış, çözüme ulaştırmış arkadaşlardan umutla cevap bekliyorum. İş başa düştü. Teşekkürler.
TurkNet yetkililerinin sözde, Türk Telekom yetkililerine kontrol ettirip "port değişikliği" yaptığını ve o anlık bir problem gözükmediği için destek talebimi sonlandıracağını söylüyor kapatıyorlar. Bizim binada Türk Telekom'un dsl/fiber kutusu var. Önceden Türk Telekom'dan hizmet alırken o kutudan geliyordu bağlantı bize. Şimdi bağlantı eski internet kablolarından geliyor sanırım, o kablolar da karman çorman durumda. Benim internet bağlantımın nereden, hangi kablodan geldiğini nasıl anlayabilirim?
Modemimde bir problem olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Daha önce sorunu yaşamış, çözüme ulaştırmış arkadaşlardan umutla cevap bekliyorum. İş başa düştü. Teşekkürler.