TurkNet'te sürekli kopma yapıyor

umuts19

Centipat
Katılım
25 Temmuz 2022
Mesajlar
336
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba yıllardır TurkNet kullanırız son aylarda sürekli ama sürekli kopma yaşıyoruz. Modemi kapatıp açınca kısa süreli düzeliyor sonra yine aynı, arıyorum size çok yüksek tarife verilmiş (100) santrale de uzaksınız herhalde düşürelim stabil olur diyorlar. Tamam diyorum. Yine aynı şimdi yine aradılar 50'ye düşürelim yine bakın diyorlar altyapıyı sorguladığımda 89 MB kadar veriyor gösteriyor ve santral 86 metre diyor. Sizce ne yapmalıyım?
 
Hat değerlerini atar mısın?
Buyrun hocam
3.PNG


Hocam bu arada bundan 1 yıl öncesine kadar hep+70 80 90 hızlarda alıp hiç kesinti yaşamadığım zamanları da hatırlıyorum. Bunlar şimdi hız düşürmeyi tavsiye etti ve düşürdü stabil olacakmış :)
 
Hat değerini atar mısın o hız testi oluyor hat değerine nasıl bakılacağını bilmiyorsan modemin markasını internette aratarak bulabilirsin örnek TP-Link modemlerde hat değerine bakma.
 
Gürültü marjı diye bir şey yazıyor mu hat değerinde bakır altyapıda yüzde 30'a kadar kayıp normal ama bu kadar olmaması lazım.
 
Hocam bakır altyapıda yüzde 30'a kadar kayıp normal kabul ediliyor ama için rahat etmediyse forumturknet sitesinde konu aç yardımcı olurlar.
 

Geri
Yukarı