TurkNet'te Twitch'de donma oluyor

Datronaero

Megapat
Yer
Tekirdağ/Çorlu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 2600 - B450M-K - RX590 Nitro+ - 2x16 GB RAM - Samsung 870 EVO 500GB SSD - ADATA SX6000LNP 256GB Nvme M.2 - Seagate ST2000DM008 2TB HDD - TOSHIBA MQ01ABD100 1 TB HDD - Seagate Expansion Desktop 6 TB Harici Harddisk
Merhaba arkadaşlar, geçen haftaya kadar yaklaşık 1.5 senedir forumda yasaklı internet sağlayıcıyı kullanıyordum. Sürekli internet gitmesinden başka problemim olmamasına rağmen ping ve Twitch konusunda oldukça iyiydi. 4 gündür TurkNet internetim aktif. Gündüzleri sürekli olmasa da 5 dk vs bir, akşam saatlerinde 10 saniyede bir drop yiyorum. Kalitede 360p üstü izlenmiyor. Genel olarak bu herkeste böyle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet genel olarak bende de problem var. GeForce Now'da yüksek ping değerleri, dediğiniz gibi twitch yayınlarında drop sorunları.

Aynı durum bende de mevcut. Akşam 20 gibi başlayan ve sadece Twitch yayını izlerken olan donmalar, yayınların geç açılması vb. gibi sorunlar oluyor. Ne hikmettir ki diğer tüm siteler sorunsuz, hızda düşme yok, genel pingde artış yok, sadece Twitch izlenmiyor akşamları birkaç gündür. Akşam saatleri dışında en ufak bir sorun yok bu arada.

Şimdi TurkNet'ten birini etiketlesek destek kaydı açın diyecek. Destek kaydı açsak sanki anlayacaklar. Zaten fiyat uçtu. Değiştir beni diyor. 2019 Ocak ayından beri memnun kullanan ben bile düşünüyorum bunu artık.

@TurkNet Destek Ayşegül @500498

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı