TurkNet'ten Comnet'e geçiş süresi

gkhd

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba! Son zamanlarda TurkNet'in internet fiyatlarındaki artışlar konusunda birçok kullanıcının endişe duyduğunu fark ediyorum. 2019'dan beri TurkNet kullanıcısı olarak ben de bu değişikliklerden etkilendim ve firma değişikliği kararını verdim.

Bu süreçte, çevremdeki arkadaşlarımı ve aile üyelerimi Comnet'e geçmeleri konusunda yönlendirdim ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadıklarını gözlemledim. Bu nedenle, Comnet'in sağladığı hizmetten memnun kalan bir kullanıcı olarak, size de bu alternatifi denemenizi öneriyorum.

Umarım yeni internet sağlayıcınızda sorunsuz bir deneyim yaşarsınız. İyi günler dilerim!

35 Mbps​

Fiber veya VDSL internet.
179tl/ ay.

100 Mbps​

Fiber veya VDSL internet.
199tl/ ay.

CMT785UPJ Davetiye Kodum

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-09 191119.jpg
    Ekran görüntüsü 2024-07-09 191119.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Daha yeni 35 mbit için 480TL'lik 2 yıllık taahhüt yapmam üzdü. İlk defa duydum güvenilir bir sağlayıcı mı ? Müşteri hizmetleri ne durumda ?

Daha yeni 35 mbit için 480TL'lik 2 yıllık taahhüt yapmam üzdü. İlk defa duydum güvenilir bir sağlayıcı mı ? Müşteri hizmetleri ne durumda ?

Benim geçiş sürecim şu şekilde gerçekleşti: Kuzenim uygun fiyatlı internet arayışındaydı ve Comnet ile Netinternet adlı iki firma karşısına çıktı. İlk olarak Netinternet firmasını denedi, ancak yaşadığı ping sorunları nedeniyle memnun kalmadı. Daha sonra, daha uygun fiyatlı olan Comnet firmasına geçti. Bir haftalık kullanımın ardından, oyunlardaki ping değerlerinin iyi olduğunu fark etti (Comnet: csgo 35-45 , Netinternet: 60-90 ping değerleri).

Bu olumlu deneyim üzerine ben de Comnet firmasına geçiş yaptım. Müşteri hizmetleriyle ilgili hiçbir sorun yaşamadım; sorduğum sorulara net yanıtlar aldım. Şu ana kadar kullanımda herhangi bir problemle karşılaşmadığım için müşteri hizmetleriyle fazla iletişime geçmem gerekmedi. Comnet Comnet – Hakkımızda sitesinde detaylar bulunmaktadır. , Turknet, Turkcell, Turktelekom, Vodafone gibi firmalara veri merkezi sağlamakta ve 2019 yılında İSS (İnternet Servis Sağlayıcı) olarak faaliyet göstermeye başlamış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı