TurkNet'ten Netspeed'e geçilmeli mi?

Geceokuru

Centipat
Daha fazla  
Şu an TurkNet kullanmaktayım aslında hizmetten oldukça memnunum ama TurkNet'in yaptığı şu son zamdan sonra fiyat 499TL olunca bende alternatif bakmaya başladım ve Netspeed'i buldum. Netspeed şu an daha ucuza aldığım hızı sağlayabileceğini söylüyor.

1721927711453.png

1721927672156.png

Özellikle şu an Netspeed kullananlar herhangi bir problem yaşadınız mı?
Netspeed'e neden geçmemi veya geçmememi sebepleriyle söyler misiniz?
Ayrıca TurkNet bana Türk Telekom VDSL altyapı üzerinden hizmet veriyor.
Bunlarda şu an aldığım hızlar.

1721927686519.png

1721927697399.png

Netspeed'i ilk defa duyuyorum. Ve zaten VDSL bağlantısına sahip olduğunuz için alabiliceğiniz maksimum hız belli. TurkNet'in daha ucuz tarifeleri var mı bilmiyorum yoksa bile 130 lira için böyle bir risk almak mantıklı değil.

Şu an TurkNet kullanmaktayım aslında hizmetten oldukça memnunum ama TurkNet'in yaptığı şu son zamdan sonra fiyat 499TL olunca bende alternatif bakmaya başladım ve Netspeed'i buldum. Netspeed şu an daha ucuza aldığım hızı sağlayabileceğini söylüyor.

Eki Görüntüle 2264248

Eki Görüntüle 2264245

Özellikle şu an Netspeed kullananlar herhangi bir problem yaşadınız mı?
Netspeed'e neden geçmemi veya geçmememi sebepleriyle söyler misiniz?
Ayrıca TurkNet bana Türk Telekom VDSL altyapı üzerinden hizmet veriyor.
Bunlarda şu an aldığım hızlar.

Eki Görüntüle 2264246

Eki Görüntüle 2264247

Netspeed'de iyidir geçebilirsin.

Netspeed'i ilk defa duyuyorum daha ucuz diye başka bir internete geçtiğimizde aylarca internet kullanamamıştık.
netspeed de türknet gibi tahütsüz internet sunuyor yani beğenmez isem türknete geri geçerim diye düşünüyorum. Kendi iddalarına göre şikayetvar platformunda ev interneti kategorisinde müşteri memnuniyeti birincisiymişler.
Ekran görüntüsü 2024-07-25 205425.png

1721928830669.png

1721928840246.png

TurkNet'in daha ucuz tarifeleri var mı bilmiyorum yoksa bile 130 lira için böyle bir risk almak mantıklı değil.
Türknet'te sabit fiyat var yani 16Mbps de alan 1Gbps alan aynı fiyatı ödüyor ayrıca ilk 6 ay sabit fiyat da cezbediyor.

Son düzenleme:
Anladım dediklirinize göre geçmek mantıklı gibi tabii internetinizde bir sorun olduğunda nasıl ilgileneceklerini deneyip görmek lazım.

Biz Millenicom kullanıyoruz internet hız gayet iyi fiyatlarına bakmanı öneririm bunun yerine.
milenicom da düşündüm ama upload hızlarının 8mbps geçmemesi yüzünden vazgeçtim.
Ekran görüntüsü 2024-07-25 214545.png

Netspeed'de iyidir geçebilirsin.
Daha önce netspeed kullandınız mı?
Eğer kullandıysanız. Hiç ping, internet kesintisi, hız sorunları yaşadınız mı?

Millenicom da düşündüm ama upload hızlarının 8Mbps geçmemesi yüzünden vazgeçtim.
Eki Görüntüle 2264339

Daha önce Netspeed kullandınız mı?
Eğer kullandıysanız. Hiç ping, internet kesintisi, hız sorunları yaşadınız mı?

Evet kullanmıştım ilk geçtiğimde biraz sorun vardı ama sonradan düzelmişti müşteri hizmetleri ilgili ve iyiydi geçebilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı