TurkNet’ten Superonline’a geçilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, aktif olarak 700 TL’ye 100 Mbps Türknet kullanıyorum. Binama Türknet kendi fiber altyapısını çekti ve 1 hafta içinde 1000 Mbps vermeye başlayacak. Ancak ocak ayında gelecek zam ve bunun gibi sebeplerden dolayı Superonline 700 TL’ye 12 ay 1000 Mbps’ye geçmeyi düşünüyorum. Türknet’ten geçmek mantıklı olur mu?

Hocam direkt şans işi. Ikisi de benzer performans verir ama hangisi daha az kesinti yapar soru işareti.
Upload İle işiniz varsa Turknet'ten şaşmayın. Diğerleri 50 veya 100 upload veriyor, Turknet yine gigabit veriyor

Son düzenleyen: Moderatör:
GigaFiber aktif olunca 1000/1000 alacaksınız bence kalın.

Selamlar, aktif olarak 700 TL’ye 100 Mbps Türknet kullanıyorum. Binama Türknet kendi fiber altyapısını çekti ve 1 hafta içinde 1000 Mbps vermeye başlayacak. Ancak ocak ayında gelecek zam ve bunun gibi sebeplerden dolayı Superonline 700 TL’ye 12 ay 1000 Mbps’ye geçmeyi düşünüyorum. Türknet’ten geçmek mantıklı olur mu?
Bolgenize gore hangisinin daha iyi hizmet verdigi degisir, kullanan komsunuz vs varsa yorumunu almaniz daha iyi olacaktir.

Paranı çöpe atmış olursun.

Selamlar, aktif olarak 700 TL'ye 100 Mbps TurkNet kullanıyorum. Binama TurkNet kendi fiber altyapısını çekti ve 1 hafta içinde 1000 Mbps vermeye başlayacak. Ancak ocak ayında gelecek zam ve bunun gibi sebeplerden dolayı Superonline 700 TL'ye 12 ay 1000 Mbps'ye geçmeyi düşünüyorum. TurkNet'ten geçmek mantıklı olur mu?

1000 Mbps için 700TL uygun fiyat. Gelecek zam da yine artı 200 olsa 900TL yapsalar GigaFiber için bence ödenebilecek bir tutar. TurkNet müşteri hizmetlerini de göz önünde bulundurduğumuzda değer. Ama taahhütlü diyorsan illa bence 100Mbps Türk Telekom 12 ay tercih etmen daha iyi olur. Ya da türknette 12 aylık peşin ödeme de mantıklı bir karar olabilir. Hem 600tl hemde fiyat sabit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı