Turksat Kablonet'e Geçilir Mi?

okangu

Hectopat
Daha fazla  
Turksat Kablonet'ten 50 Mbps 250 GB / Duran Kotalı Paketi almayı düşünüyorum. Çok video izlerim ve oyun indiririm. Şu anda 16 Mbps 75 GB AKN'li kullanıyorum. Turk Telekom ama yavaş baya yavaş sıkıyor artık bu bakır kablo olduğu için galiba acayip yavaş çekiyormuş . Binada Turksat alt yapısı varmış sizce geçmeli miyim? 75 GB AKN genellikle Ayın 10'unda bitmiş oluyor ne diyorsunuz ne tavsiye edersiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa önce 24 Mbps 250 GB AKN ile başlayın, 1-2 ay sonra hız yetmez ise yükseltirsiniz. Bazı paketlerinde sınırlama oluyor, ileride yükseltme yapabileceğinizi teyit ederek veya inceleyerek abone olursanız sıkıntı olmaz.
Edit; İmla

Dusundugunuz tarifenin 75GB AKKli olanini kullaniyorum. Cok memnunum. Cok nadir problem cikartiyor. Tam performans kullaniyorum. Gece 2- sabah 8 AKK yok. Online islemlerden 5TL(tam hatirlamiyorum) gibi bir fiyat odeyip 1 gunluk sinirsiz AKK elde edebiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı