Hocam yarın gidip iade edip soldaki beyaz samsunga ya da nokiaya geçeceğim sanıyorum nokia daha sıkıntısız onu tercih ederim teşekkürler desteğiniz için.Şarj cihazından aldığı güç yetersiz geliyor ya da güç tasarrufu moduna girmiş olabilir. Eğer şüpheleniyorsanız iade edip Nokia telefona geçebilirsiniz.
Hocam yarın gidip iade edip soldaki beyaz samsunga ya da Nokia'ya geçeceğim sanıyorum Nokia daha sıkıntısız onu tercih ederim teşekkürler desteğiniz için.
Hocam yarın gidip iade edip soldaki beyaz Samsung'a'ya da Nokia'ya geçeceğim sanıyorum Nokia daha sıkıntısız onu tercih ederim teşekkürler desteğiniz için.
1460. Oldum sayısalda. Tuşlu telefonu kesin öneririm ben son 2 ay geçmiştim ama düzene oturtursan kendini erkenden yaparsan da iyi olur. Mavi kutulu samsung aldım. Şarjı bi zaman sonra hızlı bitmeye başlıyor. Kullanabilceğin sadece yılan ve radyo var. Arada futbol yorumcularını dinliyordum gece 2 de. Bi zaman sonra telefonu kullanmayı bile unutacağın için şarj da sorun değil. Alabilirsin bi sorun çıkartmadı bana.Selamlar hocam ne yaptınız hangi telefonu önerirsiniz bende 12ye geçeceğim bu sene tuşlu telefona geçeceğim.
1460. oldum sayısalda. Tuşlu telefonu kesin öneririm ben son 2 ay geçmiştim ama düzene oturtursan kendini erkenden yaparsan da iyi olur. Mavi kutulu Samsung aldım. Şarjı bir zaman sonra hızlı bitmeye başlıyor. Kullanabileceğin sadece yılan ve radyo var. Arada futbol yorumcularını dinliyordum gece 2 de. Bir zaman sonra telefonu kullanmayı bile unutacağın için şarj da sorun değil. Alabilirsin bir sorun çıkartmadı bana.
Nokia, Samsung gibi markaların dışına çıkmayın bence. Yeni tuşlu telefonlar dayanıklı değil.Arkadaşlar iyi sosyaller.
YKS süreci için tuşlu telefona geçeceğim ve elimizde hiç yok. İnternette araştırdım ama aynı ürünün markaları farklı olanları var. Bazı ürünlerin yorumları çok tutarsız. Bazı modeller ise çok pahalı tuşlu telefona 2000TL vermek düşündürtüyor ancak piyasayı bilmediğim için konu açmak istedim. Ayrıca tuşlu telefonlarda normal SIM kartımı kullanabilecek miyim ya da onların hat sistemi nasıl oluyor bilmiyorum. Modelden modele değişkenlik gösteriyorsa önerinizde onu da açıklarsanız sevinirim, iyi günler.
Dayanıklılık konusunda haklısınız yere her düştüğünde batarya dışarı fırladı. Yerlerine oturtunca geri çalıştığı için sorun etmedim ama.Nokia, Samsung gibi markaların dışına çıkmayın bence. Yeni tuşlu telefonlar dayanıklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.