Tuşlu telefon önerisi

Yıl 2025 LGS'yi telefon engellemez bu çok yanlış bir düşünce

Dediklerin yanlış değil dostum, kısmen yanlış. Kaç yılına gelmişiz evet. Ancak hala sınav senesi olduğu için baskıcı olan aileler var, bu aileler at gözlüğü ile düşündüğü için çocuğu sosyal medyadan uzak tutup sınava odaklanmasını istiyor. Ancak çocuk kendi isteğiyle çalışıp telefondan uzak kalırsa hayli hayli çalışmanın etkisini iyi bir lise kazanınca anlayacak. Üstte dediğim gibi 8.sınıfken bir arkadaş tuşlu telefona geçtiği için dalga geçiyorduk adam sınav zamanı tokatladı bizi. Eğer motive olup odaklanırsa telefona bakıp bakmamasının çok bi' önemi yok. Aileler çocuklar üzerinden baskı kurup ‘'iyi bir sonuç çıkaramazsan sanayiye veririm" gibi baskıladıkları için çocuk başarısız olunca ortaya böyle sonuçlar çıkıyor. Bunlar kaçınılmaz gerçekler.

Son düzenleme:
Dediklerin yanlış değil dostum, kısmen yanlış. Kaç yılına gelmişiz evet. Ancak hala sınav senesi olduğu için baskıcı olan aileler var, bu aileler at gözlüğü ile düşündüğü için çocuğu sosyal medyadan uzak tutup sınava odaklanmasını istiyor. Ancak çocuk kendi isteğiyle çalışıp telefondan uzak kalırsa hayli hayli çalışmanın etkisini iyi bir lise kazanınca anlayacak. Üstte dediğim gibi 8.sınıfken bir arkadaş tuşlu telefona geçtiği için dalga geçiyorduk adam sınav zamana tokatladı bizi. Eğer motive olup odaklanırsa telefona bakıp bakmamasının çok bi' önemi yok. Aileler çocuklar üzerinden baskı kurup ‘'iyi bir sonuç çıkaramazsan sanayiye veririm" gibi baskıladıkları için çocuk başarısız olunca ortaya böyle sonuçlar çıkıyor. Bunlar kaçınılmaz gerçekler.

Çok haklısın, beni zorlayan biri yok ben kendim istiyorum. Ders çalışmama telefonun büyük manada engel olduğunu fark ettim. Ve gerçekten iyi bir lise istediğim için tuşluya geçeceğim.

Bende bu sene LGS'ye gireceğim ancak WhatsApp'a ihtiyacım var diyemem. Çok masraflı olmadan ama işimi görecek bir tuşlu telefon ne önerirsiniz?

Samsung B310E önerebilirim dostum. Fiyat açısından da makul, WhatsApp gibi uygulamalar açmıyor. Pil açısından bayağı iyi. Tek bir dolumla 1 hafta götürüyor eğer cihaz 0'sa. Askere gidenler kullanıyor genellikle kuzenim bunu kullanmıştı, benim de inceleme şansım olmuştu. Öneririm gayet iyi.

Teşekkürler.

Samsung B310e önerebilirim dostum. Fiyat açısından da makul, WhatsApp gibi uygulamalar açmıyor. Pil açısından bayağı iyi. Tek bir dolumla 1 hafta götürüyor eğer cihaz 0'sa. Askere gidenler kullanıyor genellikle kuzenim bunu kullanmıştı, benim de inceleme şansım olmuştu. Öneririm gayet iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı