Tuşlu telefon önerisi

Ortadaki ikisi mi ilk resimdeki hocam model olmadığı için biraz güven vermedi acaba çakma mı gibisinden 1K fiyat verdiler hat dahil dediler bir de hat dahil nasıl oluyor bunlar sonuçta GSM operatörü değil anlayamadım.

İçinde SIM kart ta veriyorlar anlaşılan. Sahte olup olmadığını telefonu açıp #06 yazıp çıkan IMEI'yi e-Devlet IMEI sorgu sitesinde kontrol edin kayıtlı değilse ya da telefon modeli ile uyuşmuyorsa almazsın.

İçinde SIM kart ta veriyorlar anlaşılan. Sahte olup olmadığını telefonu açıp #06 yazıp çıkan IMEI'yi e-Devlet IMEI sorgu sitesinde kontrol edin kayıtlı değilse ya da telefon modeli ile uyuşmuyorsa almazsın.
Hocam hatla verme işi yokmuş yanlış anlamışım kusura bakmayın hangi modeli alayım

Hocam hatla verme işi yokmuş yanlış anlamışım kusura bakmayın hangi modeli alayım
Mavi kutulu samsıngu tercih ediyorum teşekkürler desteğiniz için

Hocam telefon elime ulaştı şimdi bunun için yeni bir hat mı açmalıyım bir de bataryasını takacağım da kırmak istemiyorum nasıl olacak bilginiz varsa destek olabilir misiniz.

Son düzenleme:
Kullamdığınız SIM kartı takmanız yeterli, yeni kart almanıza gerek yok.
Hocam telefonu şarja taktım bi 4 5 saat sim kartını takmadım ekran geldi welcome yazdı sonra şarj olduğunu gösteren bi ekranda kaldı açılmadı öyle sim kart taktım da denedim gene olmadı anlayamadım nasıl yapacam destek olabilir misiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı