Tuşlu telefona uygulama yükleme nasıl yapılır?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Selam arkadaşlar, onno A1 torch diye bir marka tuşlu telefonum var. Uygulama ve oyun yüklemek istiyorum. Dosya yöneticisi sistemi ve Bluetooth, hafıza kartı desteği mevcut. Hatta Google vs girip sadece ana sayfayı görüntüleyebiliyorum. Haber başlıklarını okuyorum arada. Nasıl uygulama veya oyun yüklerim?

Selam arkadaşlar, onno A1 torch diye bir marka tuşlu telefonum var. Uygulama ve oyun yüklemek istiyorum. Dosya yöneticisi sistemi ve Bluetooth, hafıza kartı desteği mevcut. Hatta Google vs girip sadece ana sayfayı görüntüleyebiliyorum. Haber başlıklarını okuyorum arada. Nasıl uygulama veya oyun yüklerim?

Muhtemelen yükleyemezsin.
Onların işletim sistemine uygun uygulama yoktur.

Muhtemelen yükleyemezsin.
Onların işletim sistemine uygun uygulama yoktur.
Acaba nasıl araştırabilirim, şöyleki bir arkadaşımda da LG tuşlu telefon vardı işletim sistemi birebir aynıydı bütün menüler ve görseller. Fakat işletim sistemini bilmiyorum. Hangi oyun ve uygulama uzantılarını deneyebilirim ? Misal 3gp video açıyor izleyebiliyorum. Müzik klipleri vs .

Acaba nasıl araştırabilirim, şöyleki bir arkadaşımda da LG tuşlu telefon vardı işletim sistemi birebir aynıydı bütün menüler ve görseller. Fakat işletim sistemini bilmiyorum. Hangi oyun ve uygulama uzantılarını deneyebilirim ? Misal 3GP video açıyor izleyebiliyorum. Müzik klipleri vs .

Sybian ı dene muhtemelen budur işletim sistemi.

Telefonun desteklediği altyapıyı araştır (mesela nokia 6303c oyunlar için java kullanıyor), sonra ekran boyutunu araştır ve ona göre oyun indir hafıza kartına sonra tak çalıştırmayı dene.

Sybian ı dene muhtemelen budur işletim sistemi.
Telefonun desteklediği altyapıyı araştır (mesela nokia 6303c oyunlar için java kullanıyor), sonra ekran boyutunu araştır ve ona göre oyun indir hafıza kartına sonra tak çalıştırmayı dene.
Deneyeceğim Lg L70 olması lazım arkadaştaki ama emin değilim hatta orta tuştaki fener simgesi dahi telefonların aynı .)

Arkadaşlar symbian ve java dışında herhangi bir oyun veya uygulama varmıdır acaba ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı