Tutaste Stronger With You erkek parfümü alınır mı?

swertY

Centipat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU
Son düzenleyen: Moderatör:
Hem Tutaste'den hem MAD'den denedim. MAD'inki daha baskın ve güzel geldi bana.

Kokusu tatlı-sıcak tarzda. Yaz akşamlarına uygun, gündüz için ise dozajlaması ayarlanarak az spreyle uyabilir. Çok ağır değil. Kalıcı. Yayılımı yüksek.

Kokusu tatlı-sıcak tarzda. Yaz akşamlarına uygun, gündüz için ise dozajlaması ayarlanarak az spreyle uyabilir. Çok ağır değil. Kalıcı. Yayılımı yüksek.
MAD parfüm için kodu rica edebilir miyim hocam? Vanilya kokusu baskın hissediliyor mu? 15-16 yaş kullanımına uygun mu?

Çok klasikleşmiş bir parfüm değil mi? Tercih edilebilir ama tercih edermiyim ben orası tartışılır.

Sadece bunun için mi böyle yoksa MAD daha mı iyi? Ben de çoğu kişiden Tutaste daha iyi diye duydum ama emin olamadım. AGP siparişi verdim bende.

Çok klasikleşmiş bir parfüm değil mi? Tercih edilebilir ama tercih edermiyim ben orası tartışılır.

Sadece bunun için mi böyle yoksa MAD daha mı iyi? Ben de çoğu kişiden Tutaste daha iyi diye duydum ama emin olamadım. AGP siparişi verdim bende.
Aradığım şey farklılık değil. Ben kalıcılığı yüksek, ağır olmayan ve vanilya kokusu hissedilen tarzda bir parfüm arıyorum. Invictus Victory Elixir 2023 [ViX] 50 ML Erkek Parfümü aynı şekilde bu ürünü de buldum. Ancak yorumlara vb. görüşlere göre sormak için stronger with you tercih ettim.

MAD parfüm için kodu rica edebilir miyim hocam? Vanilya kokusu baskın hissediliyor mu? 15-16 yaş kullanımına uygun mu?
A114 düz Stronger With You.
A115 Intensely versiyonu. Sizin yaş grubunuza düz versiyon daha iyi gider bence.

Bu parfüm (YOU) özelinde MAD'i daha iyi buldum. İki markayı ayrıntılı karşılaştıracak kadar alışverişim olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı