TV alıp monitör mü yoksa monitör alıp TV olarak kullanmak mı?

Daha fazla  
Oyun icin monitör alacağımda TV izlemekte istiyorum. Monitor alip televizyon icin mi kullansam yoksa TV alip monitor icin mi kullansam? Yani TV alip monitor yapmak mi yoksa monitor alip TV yapmak mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
TV alıp monitör olarak kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. TV, Monitörde yapabileceğin ayarların birçoğunu içermez ve TV ekranları zaten 35-40cm bakış açıları için tasarlanmazlar, yani masabaşı kullanım için uygun değillerdir bunu ilk bakışta anlayabilirsin. Ancak monitör alıp TV olarak kullanmak istersen en fazla ayarları Monitörün yanına gidip yapmak zorunda kalırsın, o da bir kere yapılacak bir şey olduğu için(en azından TV olarak kullanırken öyle) Monitör alıp TV olarak kullanmak mantıklıdır.

Şöyle düşünmek daha mantıklı olacak, Monitör alıp TV olarak kullanırsan monitörünü TV yayını kalitesinde kullanırsın ama TV alıp Monitör olarak kullanırsan Kişisel Bilgisayarını daTV yayını kalitesinde kullanacaksın. Demek istediğimi bir televizyona 30cm yakınlaşıp baktığında anlarsın.

Ek olarak, aslında sorunu da şu şekilde değiştirmen daha iyi olur. ''TV ve Monitör olarak kullanmak için Monitör mü almalıyım TV mi?'' diye sorsan daha açıklayıcı ve anlaşılır olacaktır.

İyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Monitör kadar kaliteli tepkime süresi yüksek bir televizyon alman için bütçeyi yüksek tutman gerekli.Senin gibi bende ikileme düştüm monitör almayı tercih ettim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı